2777
2789

اون موقع که بچه ها چهره هایی من که واقعا زیبا بودن رو روی هوا میزدن 

الان چی

حتی یه دونه خواستگار هم نداشتم 

۲۱ سالمه

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ریلکس باش هنوز وقت هست 

درخواست تعلیقی دادم و تعلیق شدم اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

از کدوم موقع حرف میزنی ؟ تو تازه از پوشک گرفتنت 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

عیبی ندارد تا ۳۰سال وقت داری

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

چون هنوز به سن ازدواج نرسیدی 

به وقتش خاستگار هم میاد 

فعلا اهدافت را دنبال کن 

نعلی که صدا میدهد حتما یک میخ کم دارد                                   اگر فردی در حد کمال داشته باشد به فکرش خطور نمیکند آن را در  معرض نمایش بگذارد