2777
2789

دلم گرفته بود و تو شهر امشب هیئت برگزار بود با خاهرزادم رفتیم هیئت و آروم ک شدم برگشتیم و یه حس سبکی بهم دست داد ، ولی فقط از یه چیزی ک ناراحت شدم این بود من رانندگی بلدم ینی وقتایی ک خونه ی خودمم اکثر مواقع ماشینمونو خودم میبرم و میارم و اصلا از رانندگی مث اکثرا خانوما ترس ندارم دیگه ... امشب خاستم ماشین بابامو ببرم گف مراقب باشی چیزی نشه بچه هم همراته شش دنگ حواست باشه ها تاکید نکنم دیگه ...قلبم گرف چون وقتایی ک خونه ی خودمم ماشین شوهرم هرزمان ک بخام میتونم ببرم بیرون و بدون اینکه چیزی بگه یا تاکیدی بکنه...هوففف شایدم من زیادی حساس شدم جدیدا💔

ورودِ افرادِ خودشیرین و معلوم الحال به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه همراهت بوده نگران شدن امانت هستش

حس کردم شاید بیشتر بخاطر ماشینش گف...

ورودِ افرادِ خودشیرین و معلوم الحال به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

حساس شدی 

من همش پشت ماشینم 

یه شب با پدر و مادرم بیرون بودیم با ماشین ما 

بابام رفتنی پشت فرمون بود گفتم بابا برگشتنی بزار من بشینم گفت نه میترسم هروقت خودت تنها بودی بشین 😐

در صورتی که هروقت کار داره با ماشین خودش میرم کاراشو انجام میدم

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

حرف بدی نزدهحساس شدیخب پدره دست و دلش برات می لرزهنه محدودت کرده نه حرف نامناسبی زده

من وقتایی ک خونه ی خودمم ماشینمونو ک میبرم بیرون شوهرم اصلا چیزی نمیگه هیچ تاکیدی نمیکنه ک مراقب ماشین باشم یا ن ...نمیدونم بم برخورد حقیقتش امشب😔

حس کردم شاید بیشتر بخاطر ماشینش گف...

حالا باباهای بقیه رو نمیدونم 

بابای منم حساسه 

و مخصوصا میترسه تصادفی چیزی بشه خدانکرده مردم و زیر کنم 

🚫آقایون درخواست دوستی ندید🚫پذیرفته نمیشود