2777
2789
عنوان

همسر سابقم وضع مالیش خوب شده

1792 بازدید | 50 پست

بعد ۱۲ سال مجردی بعد طلاق الان ازدواج مجدد کردم ولی فهمیدم همسر سابقم قراره وضعش خیلی خوب بشه ی چیز میلیاردری اینو ب بچم گفته راست و دروغش را نمی‌دونم همسر فعلیم کل سرمایه اش در حد هفت میلیاردها 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گذشته بیخیال الانت بچسب همه.چی پول نیس

تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌

خب به سلامتی

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

این فکر ها چیه ؟

برای چیه ؟؟؟

از وجدانت خجالت نمیکشی؟

نعلی که صدا میدهد حتما یک میخ کم دارد                                   اگر فردی در حد کمال داشته باشد به فکرش خطور نمیکند آن را در  معرض نمایش بگذارد                      

اگه بخاطر پول جداشدید که این واکنش عجیب نیست

ولی اگه بخاطر اخلاق و کارهای دیگه اش ازش جدا شدین این واکنش عجیبه پول مگه مهمه اینقدر الان هم همسرتون سرمایه اش کم نیست خوب که