2777
2789
عنوان

چ مدت از زندگیتون برا انتظار گذشت❔

304 بازدید | 37 پست

خیلی حال بدیه

منتظر بمونی که بالاخره قراره چی بشه

موضوع احساسیه

پس زیاد به تلاش ربطی نداره

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۶ سالاز ۱۸ تا ۲۴ سالگی

اگر نتیجه خوب بده خوبه 

ارزش دارع

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

سه سال ولی شوهرم هشت سال

اگر نتیجه بده خوبه ارزش داره

من 3 سال منتظر یه خری بودم دیدم بی فایده است کات کردم

الان باز بعد از یکسال پیدام کرده و التماس میکنه که باهاش بحرفم

منم باهاش حرف میزنم اما نه ثانیه ای منتظرش می مونم نه روش حساب میکنم. گذاشتمش واسه سرگرمی 

همه عمر ...از ۵سالگی فهمیدم مامان و بابام اعتیاد دارن همیشه منتظربودم معجزه بشه و خوب بشن و وضع بابام خوب بشه نشد که نشد ، ب ی سنی رسیدم منتظر شدم به عشقم برسم نشد که نشد ، بعد از اون ک ازدواج کردم از سال بعدش اقدام کردم و بچه دار نشدم و الان ۱۳ساله منتظرم که مادربشم ...کلا همه عمرم به انتظار تموم شد😔🖤

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من 3 سال منتظر یه خری بودم دیدم بی فایده است کات کردمالان باز بعد از یکسال پیدام کرده و التماس میکنه ...

همیشه برو دنبال کسی که دوستت داره

نگرد دنبال عشق که بدبخت میشی

اگر دوستت دارع و اهمیت میده بهت از دستش نده 

یه روز به خودت میای میبینی اون آدم میتونست بهترین همسفر باشع

همیشه برو دنبال کسی که دوستت دارهنگرد دنبال عشق که بدبخت میشیاگر دوستت دارع و اهمیت میده بهت از دستش ...

درسته عزیزم آخه ادعا میکنه که دوستم داره ولی 3 سال طول کشید و هیچکاری نکرد... 

البته از حق نگذریم یکبار خیلی واسم خرج کرد و اومد دیدنم... ولی خب به ازدواج نمیرسید...

حالا الان منتظرم ببینم کاری میکنه یا نه واسه همین دیر به دیر جوابشو میدم زیاد وابستش نمیشم تا یه حرکتی بزنه 

همه عمر ...از ۵سالگی فهمیدم مامان و بابام اعتیاد دارن همیشه منتظربودم معجزه بشه و خوب بشن و وضع بابا ...

الهی بمیرم برات 

من خودم زندگی نسبتا سخت و پر از حسرتی گذروندم

ولی تا قبل این اتفاق مسگفتم خدا جبران میکنه و این عشق رو موهبت خدا میدونستم ولی نشد که بشع 

اونطور ک فک میکردم نشد 

الانم اگ بشه بازم سخت و پر از چالشه ولی دیگ زندگیه