2777
2789

موفیقیت،هدف،انگیزشی قانون جذب....

هرچی میخواد باشه ولی میخوام این تاپیک پر از انرژی مثبت باشه:)

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖

نوشتم ،تصور کردم ،رسیدم 💕🍃

💜                                                                                                                                                                                                                                           

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نوشتم ،تصور کردم ،رسیدم 💕🍃

واقعا؟

جواب میده؟:)

منم وقتی مینوسم حرفامو رو کاغذ و با خدا حرف میزنم وایب خوب میگیرم

هدفت چی بود؟

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖

خدابا شکدت که امروز به اون خواسته ای که ۱۰ سال اروزشو داشتم رسیدم😍😍خدایا شکرت بابت خوشخالی امروز خ ...

خداروشکر عزیزم^^

من هر روز برای ده چیزی که دارم شکر گذاری میکنم و برای ده چیزی که میخوام داشته باشم خم شکرگذاری میکنم. 

حالا وقتی شکرگذاری های قبلمو که نوشتم میخونم، به همشون تا الان رسیدم.

تاثیر مهمی هم توی شادیم داشته♥🤍

|که گــر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم|🍂💜🍂  "پاییز🍁
واقعا؟جواب میده؟:)منم وقتی مینوسم حرفامو رو کاغذ و با خدا حرف میزنم وایب خوب میگیرمهدفت چی بود؟

اول سال خیلی خواسته داشتم و حال روحیم خیلی بد بود  ،همه رو نوشتم و گذاشتم لای قرآن چند شب پیش رفتم لیستمو نگا کردم دیدم به 9 موردش رسیدم ،به دو تا دیگه از خواسته هامم نزدیکم🦋🤍

اون موقع که می‌نوشتم فکر نمی‌کردم برسم فقط برای آروم شدنم نوشتم ،وقتی رسیدم بهشون هم متوجه نبودم تا لیستمو دیدم متوجه شدم چقدر آروم آروم همه چی درست شد 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
اول سال خیلی خواسته داشتم و حال روحیم خیلی بد بود ،همه رو نوشتم و گذاشتم لای قرآن چند شب پیش رفتم ل ...

آخی عزیزم🙂

موفق باشی همیشه😍