2777
2789
عنوان

همونم که نامزدم تولدمو یادش رفت بگم چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 45 پست
من نیمه دوم هشتادو چهارم تو متولد چندی؟پزشکی بهشتی آوردم واقعااااااا سختهههه تو این مدت کوتاه دانشگا ...

من 83 ام عزیزم 

ماشالا بهت دانشگاه شهید بهشتی خیلی درسخون باید باشی خودمم خیلی سختمه 

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که در سایه ی دیوار خداییم. 💍H

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من 83 ام عزیزم ماشالا بهت دانشگاه شهید بهشتی خیلی درسخون باید باشی خودمم خیلی سختمه

تفریبا همسنیم دیگه 😂

ببین کنکور خوندن سخت نبود الان فقط از فضای دانشگاه متنفرم از این دختر ناز نازو ها😂

به نظرم 

اگه بمونی مدرکت رو بگیری بعد اون موقع ازدواج کنی بهتره اونم با یکی مث خودت 

من خواهرم دندان خونده نزدیک به ۱۰ سال از منم بزرگتره 

موند درسشو تموم کرد بعد با همکلاسیش ازدواج کرد 

تفریبا همسنیم دیگه 😂ببین کنکور خوندن سخت نبود الان فقط از فضای دانشگاه متنفرم از این دختر ناز نازو ...

فکر کنم خودت متوجه جو بچه های دندون و پزشکی شدی پسرا واقعا پخته نیستن حتی سال بالایی ها اصلا برای زندگی مناسب نمیبینمشون ظاهری هم همین طور پسرای پزشکی مخصوصا من باهاشون ارتباط نمیگیرم اصلا با یکیشون دوست شدم کوتاه تصوراتم ریخت به هم شایدم دانشگاه شما خوبن پسرا 

واااای😱😱تااا میتونی فرسنگهااا از این آدم دور شوووو

ما هم یکی از این تحفەها داریم

آدمو پیرررر میکنن پیر

نە ب خاطر یە مناسبت،نە بخاطر یە کادو

بخاطر شخصیت درب و‌داغونشون

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

فکر کنم خودت متوجه جو بچه های دندون و پزشکی شدی پسرا واقعا پخته نیستن حتی سال بالایی ها اصلا برای زن ...

اون که آرههه من راستش خودم اهل دوستی نیستم 

ولی تو این مدت کوتاه خدا میدونه یه پسرو تو زمان های مختلف با سه تا دختر دیدم 😂(قدرت عملکرد فقط)

الانم کسی تو سن اینا ازدواج نمیکنه واس همین ۹۹ درصدشون دنبال دوستین 

مرسی عزیزم ولی من بیشتر از سرد بودن رفتارش ناراحتم

سرد بودن ادمو نابود میکنه این که تو نامزدی اینطوره بعد ها فک نکنم به سمت بهتر شدن بره... من شوهرم تو نامزدی حتی سالای اول ازدواج خوب بود بعد بچه عوض شد واقعا به سختی تحملش میکنن

مردی که بهت میگه ازم انتظار نداشته باشه به خاطرت سعی کنم یه تاریخ تولد کوچیک رو یادم بمونه و تو قبول کنی 

تهش صد تا بلا هم سرت بیاره چه از خیانت و بی توجهی و خسیسی و کتک گرفته و هرچی ازت میخواد با اینا هم تحملش کنی 

چرا ؟ چون تورو وقتی در حدی ندیده که تاریخ تولدتو یادش بمونه در حدیم نمیبینه که به خاطرت خودشو عوض کنه و ادم درستی باشه 

به خاطر وابستگی و این چرتو پرتا هم خودتو ننداز تو چاه اون حتی انقدر براش ارزش نداری که وسط خیابون پیادت میکنه 

تو مسیر زندگیتونم یه جا پیادت میکنه میره پی راه خودش 

اون که آرههه من راستش خودم اهل دوستی نیستم ولی تو این مدت کوتاه خدا میدونه یه پسرو تو زمان های مختلف ...

ببین اکثرا سرشون تو درس بوده بعد کنکور تازه دختر دیدن و جنبه ندارن من واقعا خوشم نمیاد اگر بخوام با کسی ازدواج کنم و معیارم این باشه که رشتش مثل من باشه باید با یه مرد 30 سال به بالا باشم به قول تو باید بعد از فارغ التحصیلی ازدواج کرد

سرد بودن ادمو نابود میکنه این که تو نامزدی اینطوره بعد ها فک نکنم به سمت بهتر شدن بره... من شوهرم تو ...

مرسی عزیزم راست میگی 

تاپیک هاتو خوندم اگر خودتو دوس داری اگه ذره ای احترام به خودت میزاری اینو پرت کن از کره زمین بیرون 

اعتماد به نفس داسته باش .وابسته نشدی می‌ترسی تنها بمونی.پرتش کن بیرون همین حالااااا

مردی که بهت میگه ازم انتظار نداشته باشه به خاطرت سعی کنم یه تاریخ تولد کوچیک رو یادم بمونه و تو قبول ...

واقعاا همین که گفتی معلومه درکت بالاست عزیزم من خودم منفی شده دیدم نسبت بهش 

تاپیک هاتو خوندم اگر خودتو دوس داری اگه ذره ای احترام به خودت میزاری اینو پرت کن از کره زمین بیرون ا ...

آره میخوام خودمو آماده کنم واسه تنهایی طولانی مدت پشیمونم تو این سن نامزد شدم 

ببین اکثرا سرشون تو درس بوده بعد کنکور تازه دختر دیدن و جنبه ندارن من واقعا خوشم نمیاد اگر بخوام با ...

واقعا همینه اگرم آدم بخواد با این دختر ندیده ها دوس بشه چیزی جز خود خراب کردن نصیبش نمیشه 

من که میگم فعلا وقت بسیاره واس ازدواج 

اما خودم ممکنه کلا تا ابد سینگل بمونم😂

واقعا همینه اگرم آدم بخواد با این دختر ندیده ها دوس بشه چیزی جز خود خراب کردن نصیبش نمیشه من که میگم ...

ازدواج 25 به بعد خوبه هم خودت پخته ای هم طرفت