2777
2789
عنوان

راهنمایی ازدواج لطفاً بیایید

371 بازدید | 53 پست

پسری ک اول مادرش میاد خاستگاری شما جواب نمیدید

بعدش شما بعد دوماه میگید بیان اونا میگن ما شرایط نداریم

بعد پسره میاد پیام میده بهت صمیمی می‌شید سه ماه باهم در ارتباطید خانواده اش میدونن 

اما خانواده تو نمیدونن 

فعلا میگه مشکل دارم نمیتونم بیام جلو کامل ک عقد کنیم اینا

در این صورت تو باید چیکار کنی

اینکار و کردن هم اتو داشته باشن ازت هم وابسطع ات کنن بعدا هر چی گفتن بگی چشم ردش کن بره

یعنی چی یعنی میگی میخاد اما اینکارو کرده من با شرایطش کنار بیام و تصمیم قطعی داشته باشم با تمام مشکلاتش؟😐🤌🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیخیالش شو منم با اونی که گفت میخواد وابستت کنه تا بعدا کوتاه بیای سر خواسته هات یکیه .

آها یعنی میگی این حرکتو زده تا من وابسته شم بخامش بعدا هرچی گفتن قبول کنم؟

آها یعنی میگی این حرکتو زده تا من وابسته شم بخامش بعدا هرچی گفتن قبول کنم؟

اررره

خواستگار سنتیه؟ 

یعنی میگی مامانش اومده اول تو جواب ندادی بعد دوماه گفتی بیان گفتن شرایطتشو نداریم ولی پسره اومده سه ماهه باهات چت میکنه صمیمی شده؟ خانوادشم میدونن این کارو کرده  ؟ 

خب اره دیگه زرنگن میخواد یکم بشناستت باهات حرف بزنه از طرفی تو خوشت بیاد ازش وابسته بشی .. بعدا نرم تری در مقابلش . 

بعد خانواده تو نمیدونن باهاش حرف میزنی ممکنه بعدا جلو خانوادت سوتی بدن بگن که اینا از هم خوششون اومده با هم حرف میزنن چند ماهه ..اینطوری دست مامان باباتو میزارن تو پوست گردو 

ارررهخواستگار سنتیه؟ یعنی میگی مامانش اومده اول تو جواب ندادی بعد دوماه گفتی بیان گفتن شرایطتشو ندار ...

ارع سنتیه فامیلمونع

ارع اینا اومدن چند روز مونده بود به محرم بعد محرم شد ما جواب ندیدم

بعد محرم رفتیم گفتیم بیاین دختر پسر هم دیگه رو ببینن گفتن ما فعلا وضعمون خوب نیست نمیشه 

ی هفته بعد پسرع پیام داد گفت شرایطم میخام بگم سوالات بپرس سوالام بپرسم

بعد چند روز هی پیام داد صمیمی شدیم