2777
2789

اعتماد به نفس مثل یه عضله‌س که با تمرین قوی و قوی‌تر میشه، 

پس برای اینکه اعتماد به نفس بیشتری داشته باشی

کافیه این کارهارو انجام بدی: 

۱. اداشو دربیار! 

شاید باورت نشه ولی یکی از کارهایی که باعث افزایش اعتماد به نفست میشه اینه که ادای آدمای موفق و با اعتماد به نفس رو دربیاری، با اعتماد به نفس و شونه‌های صاف راه برو،

با اعتماد به نفس بنشین و با اعتماد به نفس و رسا صحبت کن. 

۲. مرتب باش! 

داشتن نظم و برنامه و تمیز و مرتب بودن ظاهر تاثیر زیادی توی اعتماد به نفس داره، همیشه مرتب و خوشبو باش، لباسای چروک و کثیف نپوش، و محیط اطرافت رو مرتب نگه‌دار.

۳. ورزش کن!

حتی ده دقیقه ورزش کردن در روز تاثیر خیلیی زیادی توی اعتماد به نفست داره نسبت به زمانی که ورزش نمی‌کنی.

۴. برنامه‌ریزی و هدف داشته باش!

کسی که برای زندگیش هدف داره، روزانه برنامه‌ریزی داره و قدم‌های کوچیکی برای بهتر شدن و رسیدن به هدفش برمیداره نسبت به آدم بی‌هدف اعتماد به نفس بیشتری داره. 

۵. نقاط ضعف و قوتت رو بشناس!

وقتی بدونی توی چه کارایی خوبی اعتماد به نفس بیشتری پیدا می‌کنی، از طرفی با پیدا کردن نقاط ضعفت میتونی در صورت امکان برای بهتر شدنشون تلاش کنی.

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عنوان گفتی کی گفته ظاهر خوب اعتماد به نفس میاره؟ 

گزینه گفتی ظاهر مرتب و تمیز تاثیر خیلی زیادی تو اعتماد به نفس داره 

چکنم؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

عنوان گفتی کی گفته ظاهر خوب اعتماد به نفس میاره؟ گزینه گفتی ظاهر مرتب و تمیز تاثیر خیلی زیادی تو اعت ...

عنوان رو سعی کردم جوری بزنم که بیشترین تعداد آدما رو بیاره تو تاپیک😅

عنوان رو سعی کردم جوری بزنم که بیشترین تعداد آدما رو بیاره تو تاپیک😅

ای یزید سرم کلاه گذاشتی؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

این‌ها نهایت برای افرادی که از لحاظ ظاهری معمولی محسوب می‌شن کمک کننده است.

افرادی که مشکل جدی ظاهری دارند؛ کنار اومدن با شرایطشون نیاز به ذهنیتی قدرتمندتر از حالت عادی انسان‌ها داره.‌.

اگر آدم‌ها از نقص در ظاهرشون نمی‌رنجیدند روز به روز تخصص‌های زیبایی گسترش پیدا نمی‌کرد. این‌ها یعنی آدم‌ها از ظاهرشون واکنش می‌بینن، زندگی اجتماعی شون با ظاهری که دیده می‌شن رابطه داره و اگر مورد استقبال و تایید نباشند به طور معمول  آزرده می‌شن!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

ظاهر و پول و تحصیلات اعتماد به نفس واقعی میاره 

اگر یه دختر زشت رو ببینی که با اعتماد به نفس حرف میزنه و ادا میاد و ناز میکنه  خودت بهش میخندی  

پس اون شخص اعتماد به نفس کاذب داره ولی وقتی طرف خوشگل باشه هر چقدرم اعتماد به نفس نداشته باشه آدما جذبش میشن

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
ظاهر و پول و تحصیلات اعتماد به نفس واقعی میاره اگر یه دختر زشت رو ببینی که با اعتماد به نفس حرف میزن ...

اصلا قبول ندارم

اعتماد بنفس فقط به ظاهر نیست

کسی که اعتماد بنفس داره خوش صحبته

در مورد مسائلی صحبت میکنه که توشون توانمنده و همین خوش صحبتش میکنه 

ظاهر فقط میتونه تاثیر اولیه بزاره رو بقیه

چیزای دیگه هم باید در کنارش باشه 

اصلا قبول ندارماعتماد بنفس فقط به ظاهر نیستکسی که اعتماد بنفس داره خوش صحبتهدر مورد مسائلی صحبت میکن ...

تاثیر اولیه نمیذاره اینقدر اون تاثیر میتونه عمیق باشه که فکرشم نمیتونید بکنید 

من خودم بخاطر اعتماد به نفس ظاهریم حتی اگر بهترین و درست ترین پاسخ یا دلیل یا.... داشته باشم نمیتونم حرفمو بزنم 

چون حتی فکر میکنم اگر دیگران بهم نگاه کنن و چهره منو ببینن حتی اگر نظرم درست باشه هم تاثیر گذار نیست 

حداقل من که اینجوری هستم حالا دیگران رو نمیدونم

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
البتع مردا ظاهرشونم خوب نباشه مشکلی نداره مردا فقط باید پول داشته باشن

کی چنین صحبتی کرده؟! 

من خودم دوره‌ای در دادسرا بودم فردی رو دیدم که بعد از مدتها انزوا برای تایید از کارافتادگی‌ش ناشی از سوختگی شدید صورت به شعبه بازپرسی احضار شده بود؛ تمام مدت می‌شد اضطراب و ناراحتی‌ و بی‌قراری‌ش رو دید در صورتی که با کلاه و بارانی و ماسک (کرونا نبود) تا جایی که تونسته بود پوشانده بود خودش رو! 

این مسأله مردانه و زنانه نداره.  بعضی زنان  به اشتباه فکر می‌کنند مردان ظاهراشون  براشون بی‌اهمیته!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.