2777
2789
عنوان

اقدام و بارداری

101 بازدید | 19 پست

سلام 

بچه من ۳۰ اردیبهشت سقط داشتم بعد اون هنوز خون‌ریزم تموم نشده بود اقدام کردم خوب نشد بعد اون دکتر گفته بود ۳ ماه اقدام نکن منم فک کنم تو مرداد بود کم مونده بود ب پریودیم اقدام کردم خوب چون نزدیکی پریودی بود نشد ماه بعدش یعنی شهریور هم ۱۵ اقدام کردم یعنی روز چهارده که میگن اقدام کنیم منم پریودیم روز اول شهریور بود من ۱۵ اقدام کردم که نشد مهر دو ۳ بار اقدام داشتم بعد تموم شدن پریودی  ولی نشد آبان هم همینطور نشد ولی نمیدونم دقیق روز تخمک گذاری کی هس همینجوری شانسی اقدام میکنم  نمیشه 

ترجیح میدم ب ذوق خویش دیوانه باشم تا ب میل دیگران عاقل❤️

بعد بچه ها عمه من چه سقز هم داشت و زایمان هم داشت می‌گفت من چه سقط چه زایمان بعد ۸ ماه باردار میشم ب نظرتون منم اونطوریم با چی؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولین روزی که پریود میشی رو تا چهارده روز بعد حساب کن همون حوالی میشه روزهای تخمک گذاری

منم همینجوری نمیکنم ولی خوب نمیشه 

خدا فقط باید بخواد بعد عزیزم صبر کن هنوز دیر نشده که.من ماه قبل اقدام داشتم دیروز فهمیدم حامله ام فک ...

تورو خدا از ته ته دلت دعا من منم این ماه اکه خدا صلاح می‌دونه حامله باشم آخه میگن دعای زن حامله زود میگیره برا اسم رویا هم دعا کن ۸ ساله بچه دار نمیسه