2777
2789
عنوان

فیلمش یجوریه فیلم تاج و تخت یا گیم اف ترونز

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 52 پست
شاید از این بدتراشم دیدیم ولی تو نبین هر چیزی ارزش نگاه کردن نداره سنتم کمه

دیگه دیره دارم میبینم خیلی دوست دارم داستانشو کاش انقدر صحنه نداشت 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظر من که چیز خاصی نیس که بد باشه. منم خیلی دوس داشتم سریالشو.  مخصوصا عاشق خواهر کوچیکه بودم(اریا).

اگه برات سخته توی یه اپ ایرانی سانسور شدشو ببین.هرچند بنظرم فیلمو باید کامل و با زبان اصلی هم دید

منم یه قسمت دیدم بدم اومد ول‌کردم 😑😂

خیلی داستانش خوبه من خیلی دوست داشتم فقط به خاطر صحنه دار بودنش دارم اذیت میشم

خب عزیزم با سانسورش رو ببین انقد دیگه اصل داستان تغییر نمیکنه که.چشمتو اصلا عادت نده به دیدن این چیز ...

تو فلاشه دوستم داده ببینم من که نت ندارم دانلود کنم اخه میخوام ببینم

خب اونجا ها رو بزن جلو!

اخه اونجاها یکی دوتا نیستن که ماشالله زیادن مگرنه من میزنم جلو 

۱۶ سالگی یه بار دیدمش ۲۱ سالگی بار دوم دیدمش زندگیم به قبل و بعدش تقسیم شد واقعا بزرگ شدمیه دفترچه د ...

انقدر خوبههه  اصلا انقدر دور بریام تعریف کردن ازش دیگه بخوامم نمیتونم ولش کنم

خب عزیزم با سانسورش رو ببین انقد دیگه اصل داستان تغییر نمیکنه که.چشمتو اصلا عادت نده به دیدن این چیز ...

با سانسور اصلا چیزی نمیفهمه

بهتره اصلا تو این سن نبینه اینارو

همتا اسم خـودمه♥