2777
2789

مخصوصا دختراشون انگار خیلی راحت از یه چیز دست میکشن 

این اراده و تصمیم قاطع از کجا میاد به نظرتون 

نمیگم احساسی نمیشن ولی اگر ببیند اشتباه کردن ادامه نمی‌دن 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از تعارفی نبودن

ن تنها با مهمون تعارف ندارن

بلکه با احساسات خودشونم تعارف ندارن😌

با زندگی خودشون با زمان زندگیشون 

با هیچی

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
از تعارفی نبودنن تنها با مهمون تعارف ندارنبلکه با احساسات خودشونم تعارف ندارن😌با زندگی خودشون با زم ...

با یه خارجی یه مدت دوست بودم تعارف کردن ما ایرانیا براش غیرقابل قبول و عجیب بود

لایک ممنوع🙏                                            

فرهنگ آدما متفاوته روی سبک زندگی هم اثر میزاره

آره راست میگی 

مثلا من یه یه فیلم دیدم البته این اروپا نبود توی چین بود بعد مثلاً دختر حالا مشکلات خانوادگی داشت و اینا بعد مثلاً همون روزی که باخانواده‌اش دعوا شده بود و اینا بعد مثلاً اون روز متوجه شد که بوی فرندش بهش خیانت کرده اونم با دوستش بعد خیلی راحت پا شد رفت وسایلشم جمع کرد از خونه خودشونم زد بیرون رفت یه خونه برای خودش اجاره کرد می‌دونم چی شد که این گریه نکرد 

یعنی من انتظار داشتم گریه کنه ولی چه طور تونست در لحظه تصمیم بگیره 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

بخاطر تربیت شون فرهنگ شون و آزادی تو بیان احساسات و افکار 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

با یه خارجی یه مدت دوست بودم تعارف کردن ما ایرانیا براش غیرقابل قبول و عجیب بود

کار بیخودیه فقط ب خودمون حس صمیمیت میده

نمیدونی طرف واقعا دلش میخواد مثلا اون چیزو بهت بده یا ن 

دلش میخواد واقعا دعوتت کنه یا ن

روراست نیستیم

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️

این جمع بستن از کجا میاد؟ 🤔 

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂 چه بارونی، خدایا شکرت 😍🤲🏻

کار بیخودیه فقط ب خودمون حس صمیمیت میدهنمیدونی طرف واقعا دلش میخواد مثلا اون چیزو بهت بده یا ن دلش م ...

آره خیلی جاها بوده من واقعا دوست نداشتم تعارف کنم