2777
2789
عنوان

بهش میگفتید مادرشم نا مسلمونا 💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 20036 بازدید | 209 پست
پس دیگه چرا نمیذارن ؟

قبلا زن عموشون بودم جدا شدم طلاق نمیداد شرط کرد حق ندارم بگم بچه ای دارم

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

قبلا هووی من بود شوهر بی شرفش حتما بهش سپرده نزاره ببینم

فکر نمیکردم مثل شوهرش باشه .. از دور هم دخترتونو ندیدید امروز؟ 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اومدن و منم رفتم پشت سرشون قبلا دخترمو دیدم چند بار از دور مادر بزرگ و دوتا از عمه هاش و زن عموش (هو ...

خب چرا کوتاه اومدی 

میگفتی زنگ بزن 110 بیاد اتفاقا

من که کاری نکردم بخوام بترسم

به هر حال همیشه که با دخترت نیستن

دخترت مدرسه که میرفت یا الان دانشگاه یا هرچی

بالاخره یه جوری خودتو نشونش می دادی

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

نمیده عمش میترسه از عموی بیرحمش

اگه تو حوزه درس میخونه میتونی ببینیش 

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
کاشکی حداقل مادربزرگه که گفتید بهتره، شمارو میدید نه این زن عموه 😢

آره اون زن مومنیه رحمش بیشتره عین جغد این چشماش همه جا کار میکرد ماسک زده بودم نمیدونم چجور شناختم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

اگه تو حوزه درس میخونه میتونی ببینیش

حوزه شهر خودشون عزیزم ۶۰۰ کیلومتر فاصله داره شوهرم اجازه نمیده برم اونجا

آره اون زن مومنیه رحمش بیشتره عین جغد این چشماش همه جا کار میکرد ماسک زده بودم نمیدونم چجور شناختم

میگم ماجرارو به عمه شون نگفتید؟ یا مثلا بگه که زنعموه چیزی گفته به بقیه یانه

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ماجرای امروزو

خب چرا کوتاه اومدی میگفتی زنگ بزن 110 بیاد اتفاقامن که کاری نکردم بخوام بترسمبه هر حال همیشه که با د ...

جو سنگینی بود روضه خون و...سر و صدا میکردم آبرو ریزی میشد نخواستم اولین بار دخترم اینجوری ببینم 

حوزه شهر خودشون عزیزم ۶۰۰ کیلومتر فاصله داره شوهرم اجازه نمیده برم اونجا

چقدر دور

از خدا میخوام خیلی زود چشمتو به دیدن بچه هات روشن کنه

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
جو سنگینی بود روضه خون و...سر و صدا میکردم آبرو ریزی میشد نخواستم اولین بار دخترم اینجوری ببینم

کار خوبی کردید ممکن بود خجالت بکشه بین همه .. ان شاءالله نتیجه صبرتونو میبینی عزیزم 

نه قرآن و قسمم دادکه این دوسه روز پیام و زنگ نزن میترسم به اونم شک کنن کلا ارتباطمم با اون قطع کنن بزار برن بعدا میپرسم 

فکر نمیکردم مثل شوهرش باشه .. از دور هم دخترتونو ندیدید امروز؟

چرا الهی بمیرم ...قربون چادر و حجابش برم عین یه دسته گل معصوم 😭😭

چه کینه ایه به اون چه خدا ازش نگذره

منو لایک می کنین عزبزم😘

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
کار خوبی کردید ممکن بود خجالت بکشه بین همه .. ان شاءالله نتیجه صبرتونو میبینی عزیزم

توکل به خدا ...عزیزم