2777
2789

به دلیل کسالتی که دارم نمیتونم روزه بگیرم

دیشب یهو به دلم افتاد روزه بگیرم

بعد از ۲۲ سال، امروز روزه گرفتم

صبح با خدا مناجات کردم، از خدا خاستم به خاطر بزرگی این روز ، کمکم کنه روزه م رو نگه دارم تا افطار 

بدون کوچکتربن مشکلی تا افطار روزه داشتم

همه ی خانواده تعجب کردن

این اتفاق زیبا رو از بزرگی مقام حضرت فاطمه (س) دیدم که واسطه شدن بین من و خداوند بزرگ 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه حاجت های گرفتید ازشون ؟چجور متوسل می‌شید ؟

مثلا در رابطه با درس، خانواده، خیلی چیزا 

اینجوری عزیزم 

مثلا میگم بی بی جان من به خدا توکل میکنم و به شما توسل 

میدونم خدا همه بنده هاشو دوست داره اما شما واسطه بشین و برام دعا کنین 

به همین راحتی و با زبون ساده و خودمونی 

من خیلی از ائمه حاجت گرفتم 

پسرم نوزاد بود چهل روز مریض بود هر روز دکتر و دوا درمون هر روز گریه و دعا خوب نمیشد و متوجه نمیشدیم چه مشکلی داره تا یه شب به جای اینکه برا پسرم گریه کنم برا حضرت علی اصغر و مظلومیت خودش و امام حسین و مادرشون گریه کردم و کمتر از نصف روز حاجتم داد 

قربون همه ائمه و مظلومیتشون برم 

آهای نامردحروم زاده ی پست

مگه نگفتن تو خونه فاطمه(س)هست

جوری لگد زدی که استخوان شکست

خداازت نگذره نامرد

چندوقته دیگه نگاش وانشده

زخمای مادرم مداوانشده

بانوی خونمون سرپا نشده

خداازت نگذره نامرد

حالمو هیچکی نمیدونه😭

خدالعنتت کنه

مادرم زنده نمیمونه😭

خدالعنتت کنه

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
رفتم مسجد حضرت زهرا ازشون ازدواج موفق خواستم با ی مرد مومن و شریفشوهرمم دقیقا همون مسجد رفته بود و ه ...

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

استارتر ببخشید 

این متن قشنگ بود وبرای حضرت زهرا سلام الله علیها بود

برای مادرسادات من گفتم بذارمش

این ایام رو به شیعیان تسلیت میگم😭

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
رفتم مسجد حضرت زهرا ازشون ازدواج موفق خواستم با ی مرد مومن و شریفشوهرمم دقیقا همون مسجد رفته بود و ه ...

چقدر جالب! قلبم اکلیلی شد

خیلی واسه ازدواجم دعا کردم

هنوز قسمت نشده

مخصوصا حضرت فاطمه رو واسطه بارها قرار دادم

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

خیلی پیامتون به دلم نشست اگه میشه یکم راجب اشناییتون و خصوصیاتی که میخاستین و همسرتون داره برامون بگو🥺😍♥️

الهی خیلی شکرت😍♥️☘

عزیزم این چله ی زیارت عاشورای نوید صفری چجوریه؟ خودتون چجوری نتیجه دیدید؟ 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
عزیزم این چله ی زیارت عاشورای نوید صفری چجوریه؟ خودتون چجوری نتیجه دیدید؟

سلام عزیزم 

۴۰ روز زیارت عاشورا می‌کنی هدیه می‌کنی به روح شهید نوید صفری

خود شهید گفته تمام تلاشم رو اون دنیا میکنم تا حاجتتون به دست خدا برآورده بشه 

من اینقدر گرفتار بودم ، همه ناامیدم کرده بودند گفتند غیر ممکنه به خواستت برسی 

یکبار خوندم 

و به چشم دیدم که معجزه شد و من به خواستم رسیدم