2777
2789
عنوان

دوربین آیفون یا سامسونگ

495 بازدید | 81 پست

دوربین آیفون ۱۳ پرو بهتره یا سامسونگ  s23 اولترا 

برام مهم دوربین هست برای آنلاین شاپ میخوام و اینستاگرام 

حالا شما بگید کدومشون مناسب تر هست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برا اینستا و اینجور اپ ها آیفون.چون اینجور اپ ها کوالیتی عکس آیفون ک کمک میکنن بهتر شه اما مال سامسونگ رو ضعیف تر میکنن. اما اگه میخوای عکس های هنری و خفن و حرفه ای بگیری سامسونگ بهتره 

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟

برا من s23اولترا هس برا دوستم ۱۳پرومکس،براخواهرشوهرمم ایفونه،ولی وقتی جمع میشیم همشون باگوشی من عکس میگیرن خودمم خیلی راضیم واقعا باکیفیت ،حتی با ۱۳پرومکس دوربینش یجا گذاشتیم نخ های شلوار یا بلوز که همینطور باچشم دیده نمیشن با دوربین من مشخصه کاملا ،زوم اش هم معروفه

برا من s23اولترا هس برا دوستم ۱۳پرومکس،براخواهرشوهرمم ایفونه،ولی وقتی جمع میشیم همشون باگوشی من عکس ...

من هر دو را دارم سامسونگ اشغاله اشغال از لحاظ همه چی فقط خوبش اینه که آنقدر گیر نمی ده به یه چیزی هی امنیت اپل ایدی بن هی پول اپ بده فقط یک حساب تلگرام یک واتساپ یه حساب