2777
2789
عنوان

ای کاش بر میگشتم سال کنکورم

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 72 پست
دانشجو فذهنگیانم تا دو سال از کنکور محرووم بعدم مشخص نیست چی بشه🥲😭از وضعست تعهدمم ک نگم

بعد تموم شدن شرایطی ک نمیتونی کنکور شرکت کنی یا هرچی اگر اونموقع هنوزم دلت پزشکیو خواس حتما براش تلاش کن اصلا دیر نیس❤️

چون اینو تاژه فهمیدم🥲

شاید ی خیر و مصلحتی تو این اتفاق هست

ولی ی چیزی دوستانه بهت بگم؟ سعی کن علاقه مند بشی به شغلت چون بعدا هم‌خودت اذیت میشی هن بچه ها🥺

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون اینو تاژه فهمیدم🥲

عزیزم خیلیم چیز خفنی متوجه نشدی

خیلی چیز بدیهیه که برا موفقیتت باید اینارو انجام میدادی و معلوم نیست امسال فرهنگیان قبول نمیشدی این کارا رو باز میکردی یا نه

وقتتم کم نبود الان دیگ حسرتشو نخور انرژیتو بزار تو حرفه معلمیت بالا بری ..

عزیزم خیلیم چیز خفنی متوجه نشدیخیلی چیز بدیهیه که برا موفقیتت باید اینارو انجام میدادی و معلوم نیست ...

هعی مسکل اینه حس میکنم تو جایگاهی ک هستم نمیتونم پیشرفت کنم

دانشجو فذهنگیانم تا دو سال از کنکور محرووم بعدم مشخص نیست چی بشه🥲😭از وضعست تعهدمم ک نگم

من عاشق دندون بودم شاگرد زرنگ کلاس و مدرسه المپیاد ریاضی مقام اورده بودم ولی پذرم مانع رفتن شد به رشتهی. تجربی الانم معلمم ولی همیشه با حسرت به دندون نگا میکنم سال دوم فرهنگیانم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
🥲نمیدونم شاید....

من خودم زیاد اعتقاد ندارم به قسمت ولی خب دقیقا چهارشنبه ی چیزی مشابه حسرت تو از ی آدمی که تقریبا چهل سالشه شنیدم و حرفش دقیقا همین بود که الان فهمیده فرهنگیان براش بهترین حالت بوده..

🌊as deep as the Pacific Ocean

شاید ی خیر و مصلحتی تو این اتفاق هستولی ی چیزی دوستانه بهت بگم؟ سعی کن علاقه مند بشی به شغلت چون بعد ...

متاسفانه یا خوشبختانه روحیم با بچه ها سازگاره و دوسشون دارم 

شاید ی خیر و مصلحتی تو این اتفاق هستولی ی چیزی دوستانه بهت بگم؟ سعی کن علاقه مند بشی به شغلت چون بعد ...

سلام قشنگترینمممم🥺🥺❤❤

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
متاسفانه یا خوشبختانه روحیم با بچه ها سازگاره و دوسشون دارم

خب خداروشکر 

موفق باشی عزیزم 

شغل معلمی هم جای پیشرفت داره اتفاقا

اگه به تدریس علاقه مند باشی میتونی استاد دانشگاه های مختلف بشی

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)

خوشبحال تو که الان فرهنگیانی عزیزم رویای خیلی هاست

سلام صرفا این اکانت برای سرگرم کردن خودم و شما ساخته شده 🤝🏻😌 دلقک بازی های منو پذیرا باشید😁😂👐🏻 صرفا جهت اینکه این روزا سخت نگذره برام بلاخره پشت کنکوری و...