2777
2789
عنوان

گواهی بکارتمو بندازم بره🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 3911 بازدید | 167 پست
من شوهرم قبل رفتم بهم گف منم دلم نمیخاد، ولی چون رسمه شاید بعدا مامانم چیزی بهت گف، برو، جلو حرف و ح ...

خیلی سخت نگیر عزیزم ولش کن اصلا فقط اون گواهی بکارت رو بنداز دور اصلا اتیشش بزن یه چیزی بود تموم شد رفت فقط سعی کنید واسه آیندگان دیگه این کار رو تکرار نکنیم از خودمون شروع کنیم 

وایساااا تو خودت دفعه پیش داشتی میگفتی من دهن مادر شوهرم رو جر میدادم پس چرا داری با من مخالفت می‌کن ...

من مخالفت کردم ؟؟؟؟

عزیزم برگرد کامنتتو بخون دوباره مثل اینکه سوءتفاهم شده برات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید متوجه منظورت نشدم الان به کی گفتی احمق؟

ببخشید عزیزم به خدا پیام رو اشتباه خوندم فکر کردم اشتباهی بود فکر کردم داری از گواهی بکارت گرفتن از زنا دفاع می‌کنی الان دوباره خواندم دیدم برعکسس باهام موافق بودی شرمنده عزیزم شرمنده

خوبه ما گواهی نمی‌خوان 🥹🤦

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
خیلی سخت نگیر عزیزم ولش کن اصلا فقط اون گواهی بکارت رو بنداز دور اصلا اتیشش بزن یه چیزی بود تموم شد ...

ببین من اصلا نمی دونستم همچین رسمی هست بعد که گفتن شوکه شده بودم، مامانم گف همه رو میبرن دیگه، من اونجا تازه فهمیدم، وقتی که شش ماه بود با شوهرم بودم و مهرش به دلم نشسته بود، نخاستم مشکلی پیش بیاد، گوش کردم به حرفشون

ولی خب از نظر خودم مزخرفه

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متولد ۶۶نیستم، اینو همینجوری نوشتم بعد دیدم عوض نمیشه 🥴

ببین من اصلا نمی دونستم همچین رسمی هست بعد که گفتن شوکه شده بودم، مامانم گف همه رو میبرن دیگه، من او ...

عزیزم می‌دونم 

حالا جای نگرانی نیست همه خانم ها از این رسم اذیت میشن والا 

حالا اون گواهی رو کلا بزن نابود بکن بره 

حس بدیع:(

خیلی، میگم بد شوکه شدم

شوهرمم گف من چیکار کنم دیگه وقتی زنا رسم میدونن

باید بین خود زنا حل بشه این مسئله واقعا

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15