2777
2789
عنوان

اعتراف میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1591 بازدید | 149 پست
دلم ارامش روحی میخاد فقط قلبم مرحم ببخشه همینچی بکم

.

ببخشید دخالت میکنم ازدواج کنید نیاز دارید یک نفرو از صمیم قلب دوست داشته باشین مثل بچه .

فقط لطفا تا رل های قبلیتون فراموش نکردید ازدواج نکنید.

زندگیتون به یک عشق و دوست داشتن شیرن مثل زن وزندگی و بچه نیاز داره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدا که قلب منم هزار تکه شده همین بلا سر خواهرم اومده خدا میدونه خانواده چه رنجی کشیدن

مامانم و خواهرم خیلی ناراحت شدن 

خیلی حتی بیشتر از من 

از ناراحتی خواهرم ب من فحش میداد 

طرف جوری رفتار میکرد ک اصلن بهش نمیخورد اینقدر لجن باشه 

اون که با خواهرت اینکارو کرد چیشد

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

.ببخشید دخالت میکنم ازدواج کنید نیاز دارید یک نفرو از صمیم قلب دوست داشته باشین مثل بچه .فقط لطفا تا ...

من هیچ رلی رو یاد نمیکنم هر چی بوده رو فراموش کردم

این خیانته وقتی میری تو رابطه با یه دختر و هنوز فکر ذکرت پیش دخترای دیکس بی شرف بازیه چنین کاری

چی بکم میخام بگم خدا بزرگه میترسم یه پسی بزنه بهم 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

.ببخشید دخالت میکنم ازدواج کنید نیاز دارید یک نفرو از صمیم قلب دوست داشته باشین مثل بچه .فقط لطفا تا ...

اره منم بهش گفتم 

جای مادرشو باید یکی مثل مادرش بیاد تو زندگیش تا اروم شه دلش .

کاش شوهر من برعکس بابام باشه خداکنه دعا کن برام چون اگر مثلش باشه دیگه واویلا اول اونو میکشم بعد خودمو

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

عین آدمای دیونه نشست از اون دختر حرف زد که چطر عاشقش شده .

چطوری عاشقش شده بود؟

و هنوز یادش مونده؟؟؟؟؟؟؟

دختره فامیلشون بود؟

عین آدمای دیونه نشست از اون دختر حرف زد که چطر عاشقش شده .

اگر من بودم یکی میزدم زیر گوشش و میزدم بیرون از خونه 

دیگه بلاخره باید از یجایی شروع کنی

دارم روی. خودم کار میکنم

و امیدوارم شروع کنم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

چطوری عاشقش شده بود؟و هنوز یادش مونده؟؟؟؟؟؟؟دختره فامیلشون بود؟

آره دیگه عاشقش شده بود آدم معشقشو به این راحتی از یاد نمیبره تازه وقتیم بشنوه اون دختره هنوز منتظرشه ومیگه که دوسش داره

انشالله

ممنون 

کجا برم مثلا

خونه بابات جایی نداری😔😔

مادر من تو طلاق هیچکی راش ندادرفت بهزیستی موند تا طاقشو از این خر گرفت