2777
2789

همسایه پایینیمون از فامیلاشون شپش گرفته بود بعد خیلی وسواس داره برداشته بود به سر شوهر چیزینا شامپوی شپش زده بود بعد من و دخترم سر و صدا میکردیم 

شوهرش اومده بود دم در مون با یه روسری که دور سرش پیچیده بود عصبانی گفت :خانم محتر سروصدا میکنید شپش ها نمیمیره زنم برمیداره این سری سرمون وایتکس میزنه

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

حالا ی بار دیگه ضایع رفتیم تو ی جای بعد شوهرمو گم کردم ماشین اشتباهی چسبیده بودم هی زنگ میزدم آخرش صاحبش اومد گفت خانم کاری دارین گفتم منتظر شوهرم سوار شد رفت شوهرم نگو تو ماشین اون تر بهم می‌خندید ها بهم زنگ زد گفت بیا گفتم چرا اینکار کردی گفت خواستم حواس تو جمع کنی🤕😂

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همسایه پایینیمون از فامیلاشون شپش گرفته بود بعد خیلی وسواس داره برداشته بود به سر شوهر چیزینا شامپوی ...

😅😅😅

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه بار رفته بودیم مشهد دوسالی بود نرفته بودم بعد اب سردکناش عوض شده بود پدالی شده بود..منم سرماخورده بدم حالم داغون بود میخواستم قرص بخورم رفتم یه لیوان برداشتم گرفتم زیر شیر اب هی تکونش میدادم میگفتم چرا اب نمیریزه(فکر میکردم از این چشمیاس)بعد یه پسره بغلم بود گفت ابجی باید پاتو بزاری رو پدالش تا اب بریزه...اب شدم از خجالت مریضیم یادم رفت😂

ازدواج کرده بودیم رفتیم سی ان جی که گاز بزنه متصدی بهش گفت اگر خانم بارداره بگید پیاده شه گفت نمیدونم بعد از پیش آقاهه گفت میگم حامله ای؟وای مردم مردن از خنده

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید