2777
2789

تو رو خدا راهکاری بدید بخاطر دست تنگیم ندادن بهم ولی الان شدم استاد کار یه کار فنی پر درآمد فقط باید ابزار بخرم یه بار سرسری مادرم خواستگاری کرده بود چند ماه پیش مادرش گفته بود میخواد بخونه واس فرهنگیان اگه قبول نشد باش اگه قبول شد میخواد بره دانشگاه و بعدشم شاید با همکاری از خودش ازدواج کرد بعد چند ماه من از طرف خودم رسمی فرستادم خواستگاری که مادرش گفت دخترم میخواد بخونه واس فرهنگیان و بعدش هم پنج شیش سال کار کنه و خونمون رو عوض کنیم و ماشین بخریم و جهیزیه بخره و با همکاری از خودش ازدواج کنه . بد خوردم کرد  نمیتونم بیخیالش بشم و دیگه هم نمیخوام خودم رو از این کوچیکتر کنم چی کنم کلا از ذهنم پاک شه من تا بحال با دختری در ارتباط نبودم بنظر شما اگه کسی دیگه ای بیاد تو زندگیم این از سرم میره .

واقعا در یه حد بودیم هم چهره هم بقیه شرایط  ولی اینا یخورده کلشون باد داره فکر میکنه دختره قبول شه فرهنگیان خواستگاری دکتر و مهندس از در و دیوار میباره در صورتی که خونشون یه جای پرتیه و خودشون هم هنوز قبول نشده چشم به یه ذره حقوقش بستن الان من استاد کار فنی یه شغل پر درآمدی هم هست شدم و یه جای مهم کشوری هم دارم استخدام میشم تایمای بیکاری هم کار فنیم رو انجام میدم و درآمد خوبی بدست میارم و چون بخاطر دست تنگیم نخواستنم بعدا پشیمون میشن ولی پشیمونی فایده ای نداره و حتی همین الانشم پشیمون بشن دیگه داره یه راهی چاهی بدید تا بیخیالش بشم لطفا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سرکار برو 

باشگاه برو 

کتاب بخون 

تو اجتماع بگرد 

بیشتر با خانواده بگذرون 

سعی کن واست مهم نباشه

لُرم🔥گلونی نماد قومم 👑بزرگ و نجیب زاده ام🌙دلارا صالحی 🌱 توماجم 🤲هادی چوپان 💪قاسم فاضلی 🎹

وا خب دوس نداش زوره مگه 

رو مخ نباش 

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

از دور دوسش داشتین؟

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

خودت رو بیشتر از هرکسی تو این جهان دوست داشته باش، چون فقط خودتی ک تا همیشه میمونی با خودت، کافیه رو افکارت کار کنی و خودتو دوست بداری، اونوقت میتونی رو عشق یکطرفه خط بکشی، هر جور ک خودت بخوای میتونی ذهنت رو فرم بدی، من خودم با همین کارا تونستم خودمو نجات بدم.

ب پای عشقی کسی نسوز ک پای عشقت نمونده، خیلی پشیمون میشی .

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

داداش اصلا دختره علاقه ای بهت دارع تو هی میری خاستگاری؟؟؟؟؟؟ حتما نداره دیگه

وگرنه یک دفع خانوادش رد میکردن

دفع دوم روی خوش نشون میدادن حداقل

یا خود دختره باهات ارتباط میگرفت دیگ

دختری که نمیخادتت میخای بگیری که چی بشه؟؟؟ سنشم که نیست که بگی بچه اس نمیتونه حرفبزنه

سنشم زیاده

بخادت خودش میاد سمتت

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟            من واقعا حوصله ندارم  بخام این زندگی  این همسر این خانواده رو ترک کنم  که بخام  دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره  ۳سال طول بکشه  فرمان اون  زندگی  اون مرد  اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون  طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره  خاهر شوهر  مادر شوهر  بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم  باشه.... بخام داخل خانواده  همسر برا خودم جایگاهی  درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو  کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس  عمری وقتی واس این شوهر  این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی  هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃  اینارو درست میکنم...با همین  آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی  بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو  معلوم نیست  به تو چی میفته  شاید بهترین  دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا  منتها..باید بدونی  کدوم  کی استفاده کنی که  بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی  مهره هاتو  کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که  صرف شناختن  مهره  های زندگیت کنی  .....پس با همینا  بازی کن..            _زندگی  یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی  حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم
خخخخ ببخشید خنده دار تعریف میکنی،از یه طرف میگی وای عاشقش بودم،افسرده شدم فلان،بعد میگی خیلی دلش بخو ...

فازم اینه که بقیه مثل تو فکر نمیکنن این طرز فکر توعه یعنی بین قلب و مغزم جنگه خلاصه وار متوجه نشدی بگو راحت ترش کنم واست