2777
2789
عنوان

امروز شوهرم رفت سرچهارراه گل بفروشه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 4711 بازدید | 166 پست
دقیقا درسته همسر من بود😆😍ممنون از دعای خیرت خیلی داره سخت میگذره واقعا مگر با دعای شما یکمی دلم ار ...

دمت گرم که کنارش هستی 😘😘😘

به نظر خیلی کم سن و سال می اومد ایشون 

احتمالا سن خودت هم کم هست 

تازه اول راه هستین 

مطمئنم تلاشی که برای روزی حلال دارین میکنین پیش خدا گم نمیشه🥺❤️❤️❤️❤️

اتفاقا توی پستی که پاک کردم نوشته بودم که ماسک داشتن رو صورتشوندرسته چشمهاشون فقط مشخص بودمظلومانه ن ...

🥺🥺🥺🥺الان گریم میگیره ها🥲🥲🥲🥲🥲

الان باهاش بحثم شده کلیم چیز میز بهش گفتم 

هیچی نمیگفت؟؟ مثلا بگه بیاید بخرید و اینا؟

امروز میگفت یه پیرمرد ازم یه شاخه گرفته فقط

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دمت گرم که کنارش هستی 😘😘😘به نظر خیلی کم سن و سال می اومد ایشون احتمالا سن خودت هم کم هست تازه اول ...

اره۲۸سالشه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اتفاقا توی پستی که پاک کردم نوشته بودم که ماسک داشتن رو صورتشوندرسته چشمهاشون فقط مشخص بودمظلومانه ن ...

ببین تا اخرین لحظه عمرم یادم میمونه😂😂😂😂 مگه سرزمین عجایبه نی نی سایت😂😂😂😂 تو اونجا من اینجا

اولین روز کاریشم بود 

خیلی باحاله هااا😂😂😂 فکرشو کن😂😂😂

🥺🥺🥺🥺الان گریم میگیره ها🥲🥲🥲🥲🥲الان باهاش بحثم شده کلیم چیز میز بهش گفتم هیچی نمیگفت؟؟ مثلا بگ ...

نه هیچی نمیگفت

تو رو قرآن برو ماچش کن بغلش کن با هم مهربون باشین 

نون درآوردن خیلی سخته این روزا 

خیلی مظلومه همسرت حتی حس کردم کمی خجالت هم میکشه🥺🥺🥺🥺

عزیزم فکر نمیکنم فروش گل ایده ی خوبی باشه به یه راه دیگه فکر کنین قربونت برم 

ببین تا اخرین لحظه عمرم یادم میمونه😂😂😂😂 مگه سرزمین عجایبه نی نی سایت😂😂😂😂 تو اونجا من اینجااو ...

تازه من داشتم میرفتم مهمونی شهری نیست که هر روز اونجا باشم 😂😂😂😂

منم هنگ کردم 😂😂

تازه من داشتم میرفتم مهمونی شهری نیست که هر روز اونجا باشم 😂😂😂😂منم هنگ کردم 😂😂

باحاله خیلی😂😂😂

استغفار امام صادق بگو تدا راهت رو هموار میکنه

چجوریه عزیزم میشه بگی

نه هیچی نمیگفتتو رو قرآن برو ماچش کن بغلش کن با هم مهربون باشین نون درآوردن خیلی سخته این روزا خیلی ...

اره خجالتم میکشید🥲

نگران نباش ایشالا بعدش یه کار خوب جور میشه داماد ما هم که سرباز بود خیلی نگران بودیم الان خدا رو شکر سر یه کار خوب رفته تو یه شرکت دارویی کار میکنه

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم خیلی زیاد..پرسید: چرا؟ گفتم هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم قوی، مستقل کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه..

کاش شوهر منم عرضه شوهرتو داشت دوساله بیکار تو خونس هیچی نداریم هیچی تن ب کاری نمیده تن پرور بی عرضه

عزیزم🥲🥲🥲انشالله خدا سر به راهش کنه ماهم مجبوریم شوهرم خیلی خجالت میکشه بخدا یکی از کاربرا دیدتش پستای همین صفحه رو ببین 

حدس میزدم الان یه گوشه نشسته خودشو جمع کرده تو خودش از خجالت😞😞😞😞