2777
2789
عنوان

لیپو ابدو

322 بازدید | 40 پست

سلام به خانومای خوشگل و قرتی خودم😍😘

خانومای عزیز کسی پیش دکتر دانش یا دکتر مکارچیان لیپو ابدو و تزریق ب باسن داشته؟

راضی بوده؟

توروخدا کسایی ک واقعا عمل کردن و تجربه شو داشتن بیان از دردش بگن ک قابل تحمل هست؟می ارزه؟

ادم وقتی لخت میشه واقعا خوب میشه؟یا از رو لباس خوبه؟

لطفا لطفا همه تون بگید خیلی برام مهمه🥺

منم ابدو میخوام انجام بدم اگه بشه البته بعداینکه بچه هام دنیا اومدن

انشاالله عزیزدلم😍انشاالله به سلامتی بغلشون بگیری

چه موقع خوبی پیامتو دیدم داره اذان میده این دعارو موقع اذان هدیه ت کردم😘اما بزار یه دوسال بعد بچه ها عمل کم که بدنت جون داشته باشه برای عمل یکی ام‌باید باشه ک بچه هارو نگهداره یکی ام مخصوص باید باشه که به خودت برسه،یه پرستار هم باید باشه برای ماساژ بعد عمل

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انشاالله عزیزدلم😍انشاالله به سلامتی بغلشون بگیریچه موقع خوبی پیامتو دیدم داره اذان میده این دعارو م ...

وای ممنونم ان شاءالله به دعای. شما

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚

دوست من سه سال پیش پیکرتراشی کرد حقیقتش از رو لباس عاالی بود چون چربی اضافه ها رو تزریق کرد باسنش 

ولی تو لباس معمولی بود ولی الان باز به شدت چاق شده حتی از قبلش بیشتر  و داره رژیم میگیره 

راجع به دردشم میگفت پا میشدم همه کارامو میکردم ولی اصلا نمیتونستم بخوابم دردم زیاد بود و همه طرف بدنم بود و ماساژاش افتضاح درد داره 

هرچی ابدو دیدم از رو لباسه تو فکر کن خط به اون بزرگی خب معلومه لخت افتصاحه

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
دوست من سه سال پیش پیکرتراشی کرد حقیقتش از رو لباس عاالی بود چون چربی اضافه ها رو تزریق کرد باسنش ول ...

من طاقت دردم خیلییییی پایینه طوری که حتی به آمپول معمولیو نمیتونم تحمل کنم،اما چندروزه فکرش افتاده تو سرم ک برم عمل کنم

من طاقت دردم خیلییییی پایینه طوری که حتی به آمپول معمولیو نمیتونم تحمل کنم،اما چندروزه فکرش افتاده ت ...

اون دوست منم حتی امپول نمیزنه ولی خب میگه ژل و بوتاکس و عمل فرق داره😅 من خودمم تو فکرم بعد زایمانم یا اسلیو کنم یا پیکرتراشی

هرچی ابدو دیدم از رو لباسه تو فکر کن خط به اون بزرگی خب معلومه لخت افتصاحه

اخه بعضیاشون خیلی ظریف و قشنگ بخیه میزنن بخاطر همونه ک میگم دکتر دانش و دکتر مکارچیان

این دو خیلی معروفن تو رد بخیه و قشنگی عمل