2777
2789
عنوان

شماجامن باشین

48 بازدید | 8 پست

یه پیام دیده باشین ولی اون گردن نگیره بگه مال دوست دخترداداشش هس که به این پیام داد(چون به گفته خودش داداشش ازدختره پول میخواست دختره به رلم گفت بدم رلم گفت اره بد یه مدت برادردوست پسرم این ول کرد)یکی دیگه هم گوشی رلم زنگ خوردفوراردتماس دادتندتندپیام دادبدگفتم کیه گفتم همون دختره که باهاش قبلاازدواج کرددنبال مهریه اش هس هی زنگ میزنه بهش بدمن شکاک شدم یه برگه گرفتم نوشتم اگه کارمشکوکی کردیادداشت کنم الا۲۵روزخداروشکرچیزی نمیبینم شماجامن باشین بخاطراود دوتادلیل کات میکنین یاشکاک میشین یامیشین ازاول شروع میکنیو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا فراموش کردن مرحله آخرهاول ببین داره چیکار میکنه بعد

صبح ساعت ۶میره سرکارتا۵غروب یکسره بهش زنگ میزنم پیام میدم کنترل شده شب هم میره خونه پیام میدیم تابخوابه الاخداروشکر۲۵روزهیچ شکی نکردم

خیلی سخته برام ۴سال باهاش هستم تو۲۵روزچیزی ازش ندیدم چی

ببین آدم وقتی باید بره تو زندگی زناشویی که از شخص مقابل ۱۰۰٪ مطمئن باشه حتی کسایی با اون حجم از اطمینان ضربه خوردن دیگه چ برسه به کسی که اطمینانش ۸۰ ۹۰ درصده