2777
2789
چه نکته خوبی رو گفنیمن خجالت میکشم پیشش از لباسام و اینا چون اون وضعش خوبهولی پز نمیده هیچ وقت

اگه پز نمیده و از عمد سر این موضوع آزارت نمیده اشکالی نداره عزیزم زیاد بهش فک نکنم مطمئن باش آدم درستیه البته موارد دیگه اش رو نمیدونم تو دوست شما❤️

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
ادمی که زیاد به حرفام توجه نکنه و بی اعتنایی کنه چی

اول باید ببینی علتش چیه؟

باهمه اینطوریه یا فقط با شما؟

درکل اگه شخصی بهت حس خوب نداد،دیدی ارامشتو بهم میزنه رو میتونی بزاری کنار 

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه پز نمیده و از عمد سر این موضوع آزارت نمیده اشکالی نداره عزیزم زیاد بهش فک نکنم مطمئن باش آدم درس ...

اره خاکیه ازون لحاظ ولی میدونی خیلی دیگه باهم صمیمی نیستیم 

8 ساله تقریبا دوستیم ولی وقتی رفت دانشگاه خیلی کمتر شد رابطمون

من تا سمتش نرم اون نمیاد ازم حالی بپرسه

اره خاکیه ازون لحاظ ولی میدونی خیلی دیگه باهم صمیمی نیستیم 8 ساله تقریبا دوستیم ولی وقتی رفت دانشگاه ...

حیف اکثر دوستی ها با دوری از بین میرن هرکاری هم بکنی قابل ترمیم نیس متاسفانه💔 عزیزم اما ارتباط باید دو طرف باشه اگه سراغت رو نمیگیره تو هم سراغش رو نگیر کاریش نمیشه کرد

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
اول باید ببینی علتش چیه؟باهمه اینطوریه یا فقط با شما؟درکل اگه شخصی بهت حس خوب نداد،دیدی ارامشتو بهم ...

علتش رو نمیدونم 

همیشه یه مقدار مغرور بود ولی الان انگار انقد سرش با دوستای دیگش گرمه منو یادش رفته:(

اخه خیلی دلم براش تنگ میشه دوس دارم باهاش حرف بزنم 

حیف اکثر دوستی ها با دوری از بین میرن هرکاری هم بکنی قابل ترمیم نیس متاسفانه💔 عزیزم اما ارتباط باید ...

ینی دیگه مثل قبل نمیشه نه؟

اره اصلا دو طرفه نی ولی هی انگار خودمو میخوام گول بزنم که نه حواسش بهم هست سرش شلوغه سراغی ازم نمیگیره

ولی اخه مگه میشه وقت یه پیام دادنم نداشته باشه.چرا دوستای دیگم که دانشگاهم رفتن باز انقدا معرفت داشتن حالی ازم بپرسن؟مشکل از اونه

ینی دیگه مثل قبل نمیشه نه؟اره اصلا دو طرفه نی ولی هی انگار خودمو میخوام گول بزنم که نه حواسش بهم هست ...

بله عزیزم مشکل از بی معرفتی ایشونه البته در جایگاه قضاوت نیستم

بله متاسفانه دیگه مثل قبل نمیشه هرگز💔

بله عزیزم مشکل از بی معرفتی ایشونه البته در جایگاه قضاوت نیستمبله متاسفانه دیگه مثل قبل نمیشه هرگز💔

درسته حق با شماس

کاش منم اندازه اون بیخیال بودم...چجوری بهش فکر نکنم

خیلی سخته 8 سالو فراموش کنم

دوستی که تو مشکلش و مصیبتش به یاد تو باشه 

همش عر زدنش برا تو باشه 

و موقع خنده و تفریح و ورزش و کرکر خنده بره سراغ کس دیگه ای

تو کو.ن کس دیگه ای خودشو فرو می‌کنه باید قیچیش کرد

ولی دوستی که همیشه چسبیده باشه بهت 

بگه بخندونت، هرروز بهت زنگ بزنه حالتو بپرسه

به اینم میگن دوست.

من دوستایی داشتم که ازشون حس خوب می‌گرفتم 

و بهشون میگفتم دوست دارم بیشرف بهم می‌گفت تو لز،بینی😐😑

چون بهش گفتم دوست دارم 

اینجور افراد روانی رو هم باید رید بهشون 

دوستی که تو مشکلش و مصیبتش به یاد تو باشه همش عر زدنش برا تو باشه و موقع خنده و تفریح و ورزش و کرکر ...

منظورت اینه ک وقتی مشکلی داره بهم بگه؟ خب اون هیچ وقت باهام درد و دل نمیکنه 

چه ربطی به گرایش داره چرا اینجوری ان ملت  

هعی...فک کنم تموم شده دیگه دوستیمون الکی دارم کشش میدم 

منظورت اینه ک وقتی مشکلی داره بهم بگه؟ خب اون هیچ وقت باهام درد و دل نمیکنه چه ربطی به گرایش داره چر ...

خب درد و دل نمیکنه ولش کن

چرا کیلید کردی روش

بیخیال

من دوتا دوست داشتم که خییییییییییلی خییییییلی با هم خوب بودیم هرروز بیرون می‌رفتیم

اونا گل میکشیدن 

من باشگاه میرفتم 

با این حال بازم با هم خوب بودیم اما چندتا دختر دیگه که سیگاری بودن اونام باشون دوست شدن دیگه داشت رابطمون بد میشد که اونا و من کشیدیم کنار

تموم میشه همه چیز یه روزی 

ولی چه خوبه که خوب تموم بشه

خب درد و دل نمیکنه ولش کنچرا کیلید کردی روشبیخیالمن دوتا دوست داشتم که خییییییییییلی خییییییلی با هم ...

چون قبلا خیلی باهم خوب بودیم دوست قدیمیم بود

این اصلا اهل مواد و سیگار نی 

ولی جدا خسته شدم انقد من پیگیر بودم. مرام معرفتم حدی داره من دیگه شورشو دراوردم.

چون قبلا خیلی باهم خوب بودیم دوست قدیمیم بوداین اصلا اهل مواد و سیگار نی ولی جدا خسته شدم انقد من پی ...

دیگه خودتو تلف نکن چون دوست قدیم بوده 

بوده که بوده 

الان دیگه نمی‌خواد که باشه

با گربه رفاقت کنی بهتره