2777
2789

دیشب رفتیم خونه مادرشوهرم 

همینجوری نشسته بودم داشتم چایی میخوردم مادرشوهرم همینجوری بی دلیل گفت تو فقط پسرمو فقط واسه پولش میخوای به بی پولی بخوره ولش میکنی 😑

من هیچی نگفتم شوهرم گفت مامان به تو ربطی داره

بعد دستمو گرفت اومدیم خونه من همینجوری ناراحت بودم 

رسیدم خونه گفت ناراحت نشو مامانم حق داره تو منو فقط واسه پولم میخوای نه چیز دیگه ای

منم گفتم آخه بدبخت زمانی که من باهات دوست شدم تو چی داشتی 

دستشو بالا آورد منو بزنه منم‌گفتم دستت روم بلند کنی میرم خونه مامانم بعدش بچه بدنیا اومد ازت طلاق میگیرم به روح بابام قسم

اینو گفتم سریع رفت بیرون😪

شوهرم پارانوئیده 

من با همچیش‌ساختم بخدا هیچی‌نداشت وقتی باهاش دوست بودم خانوادش زره ای کمکش نکردن با اینکه میتونستن 

خودن به همجا رسوندمش الان واسه خودم شاخ شده🙂🙃

همجوره پاش موندم با اخلاق بدش ساختم‌ با بی‌پولیش ساختم 

حرفش خیلی قلبمو شکسته شوهرم تاحالا همیچن حرفی‌بهم‌نزده بود الانم باهاش قهرم دعوا تقصیر مادرشوهرم بود لعنت بهش چیکار کنم بنظرتون معذرت خواهی کرد اما دلم‌ باهاش صاف نمیشه بنظرتون باهاش اشنی‌کنم ؟

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از همچین آدمی بارداری دیگه چی بگم..جواب مادر شوهرت رو همون موقع بده

باردار شدنم خیلی اشتباه بود خودم میدونم 😞

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

واقعا حرفی نمی مونه

اونم زن حامله که خودش حساسه بیای رابطش رو به شوهرش خراب کنی

والا چون گفتی شوهرا پارانوئیده، قضیه سخت شد

به مادر شوهرت رو نده اصلا

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

باردار شدنم خیلی اشتباه بود خودم میدونم 😞

کاریه ک شده خودت رو ناراحت نکن.با واقعیت کنار بیا شوهرت همچین مشکلی داره باهاش بحث نکن خودت اذیت میشی.ایشالا ب سلامت زایمان کنی

واقعا حرفی نمی مونهاونم زن حامله که خودش حساسه بیای رابطش رو به شوهرش خراب کنیوالا چون گفتی شوهرا پا ...

حالم ازش بهم میخوره😒

کاریه ک شده خودت رو ناراحت نکن.با واقعیت کنار بیا شوهرت همچین مشکلی داره باهاش بحث نکن خودت اذیت میش ...

مرسی زیبا😊

حالم ازش بهم میخوره😒

حق داری واقعا

ولی باز خوبه شوهرت جوابش رو داد

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

هزاران تا از اون نامبر واناش نثار اون سلیطه 😕😕😕توام حالا که شوهرتم اینطور فکر میکنه پس نهاییییت استفاده ببر چربی در ماتحتش بگیره فیلش یاد هندوستان میکنه اینی که‌درجا پولشو به رخت کشیده 

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻