2777
2789
عنوان

دوستم قاشق دهنیشو کرد تو ظرف غذام😐

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 55 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای خدا چطووووری😭😭😭😭باور کن من خودمم تو دبیرستان چنگال سالاد ماکارانی دوستم و استفاده کردم،ولی د ...

ببین ادم کلا برای این رعایت میکنه که یه وقت نکنه اون طرف بیماری داشته باشه ک از طریق بزاق منتقل بشه ولی وقتی میدونی اون ادم سالمه و هیچ مشکلی نداره پس دیگه نگرانی نداره. حالا میخواد دوست باشه میخواد هفت پشت غریبه. مهم اینه مریضی نداشته. بعدم گذشته رفته الکی خودتو اذیت نکن

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤
منم اول دهنی دوست پسرمو نمیخوردم یهو گفت چرا من دهنی تورو میخورم توانگار بدت میاد منم خوردم

عهعع من تورو میشناسممم،منظورم اینه تاپیکاتو دنبال میکنم🥲

هنوز موافقت نکردن خانوادت با اون پسره؟

ی مدت افسردگی گرفته بودم از دست خانوادم، بتو فکر میکردم.

البته هنوزم دارمش تقریبا

منم اول دهنی دوست پسرمو نمیخوردم یهو گفت چرا من دهنی تورو میخورم توانگار بدت میاد منم خوردم

توروخدا پاشو برو دادگاه اجازه ازدواجتو بگیر..

عشق خیلی بده..

خیلیی

خیلی خیلیللیللی..

عهعع من تورو میشناسممم،منظورم اینه تاپیکاتو دنبال میکنم🥲هنوز موافقت نکردن خانوادت با اون پسره؟ی مدت ...

ن عزیزم  هیج جوره کنار نیمدن تازه بابام ب داداشم گفت اگ ی روزی رها مجرد بود من مرده بودم نذار هیچ وفت بهم برسن  

ن عزیزم هیج جوره کنار نیمدن تازه بابام ب داداشم گفت اگ ی روزی رها مجرد بود من مرده بودم نذار هیچ وف ...

😭😭😭😭

دوتا راه داری

یا قید خانوادتو بزنی

یا ب حرفشون گوش کنی و با یکی دیگ ازدواج کنی تا اخر عمرم حسرتش تو دلت میمونه و فکرم نکن ک یروز فراموش میکنی،کشیدم ک میگم