2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید خواهشا شما حاضرید با این شرایط زندگی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 126 پست
عزیزم ادمی که ورشکست میشه متاسفانه از خیلیا حرف و درشت میشنوه خیلیا مخصوصا اونایی که بهش نزدیکترن تح ...

اخ حرف دل منو زدی 

بخدا انقددددر پدرمادرامون حرفای سنگین بهش میزنن که اگه بگم باورت نمیشه . اگه من جای شوهرم بودم خودمو میکشتم 

اما هیییچی نمیگه فقط به من میگه اشکال نداره حق دارن من باید خودمو ثابت کنم که ذهنیتشون عوض بشه 

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرسی عزیزم🫡🫡انشاا..شما هم از این چالش عبور کنید‌ .‌میدونم خیلییی سخته...ولی میشه.من روزایی رو طی ک ...

ممنون فداتشم به امید خدا 

یه چیزی فراتر از سخت😢

امیدوارم بعد این بهترینا براتون رقم بخوره🤲

نمیدونم چرا جدیدا والدین اینطور شدن یا بین فرزمدانشون به شدت فرق غائل میشن و یکی رو ناراحت میکننیا ه ...

حمایت نکردنشون به کنار 

اینکه نا امیدت میکنن خیلی بده منو شوهرم داریم تلاشمونو میکنیم بتونیم جا به جا بشیم اما زنگ میزنن یه حرفای نا امید کننده ای بهمون میزنن که یه لحظه میگیم ولشکن برای چی داریم تلاش میکنیم

حمایت نکردنشون به کنار اینکه نا امیدت میکنن خیلی بده منو شوهرم داریم تلاشمونو میکنیم بتونیم جا به جا ...

اصلا نا امید نشید

خیلی زیاد تحقیق کنید و بهترین تصمی بگیرید

شاید تو بحثو عصبانیت بدون فکر این حرفو زده ،به دل نگیر ولی اگه دیدی واقعا قدر نمیددنه ،حالا که درآمد ...

تهیه غذای تولد و دورهمی.نه دیگه..کم کم دارم میزارمش کنار.  توی ارامش این صحبت رو کرد. از این ناراحتم که وظیفم میدونه که پا به پاش صبح تا شب کنارش کار میکردم. مشکل بعدیم این هست حالا که به درامد رسیده،برای خرید لباس و پوشاکم سوسه میاد و عقب میندازه.  منم بهم زودبرمیخوره🫠🫠🫠کلا میرم توفاز افسردگی

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اصلا نا امید نشیدخیلی زیاد تحقیق کنید و بهترین تصمی بگیرید

دقیقا

داریم همه جوانبو میسنجیم و تحقیق میکنیم 

من که دیگه حرفی به خانوادم نمیزنم هرموقع عملی شد بهشون خبرمیدم

ممنون فداتشم به امید خدا یه چیزی فراتر از سخت😢امیدوارم بعد این بهترینا براتون رقم بخوره🤲

بله عزیز. درک میکنم.گذروندم این روزارو😪 مثل چی کار کردم و از خستگی با مانتو شلوار بیهوش شدم...فقط برای اینکه زودتر خلاص بشیم از بی پولی. چندماه از جیب خوردیم.با وجود ۳بچه🤐

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اخ حرف دل منو زدی بخدا انقددددر پدرمادرامون حرفای سنگین بهش میزنن که اگه بگم باورت نمیشه . اگه من جا ...

منم الان تو همین شرایطم ،همسرم چه شب پیش که من گریه میکردم با من نشست گریه کرد گفت صبر کن درستش میکنم،از حرفایی که خانواده اش بهش زده بودن میگفت از اینکه هیچ حمایتی نکردن و از طرز نگاه های مردم ،شبا خی کم میخوابه از کله ی سحر تا اخر شب سر کاره ، عیر از فشار شرایط مالی روحمونو کشتن خواهر😢

منم الان تو همین شرایطم ،همسرم چه شب پیش که من گریه میکردم با من نشست گریه کرد گفت صبر کن درستش میکن ...

دقیقا😢😢😢

منم الان تو همین شرایطم ،همسرم چه شب پیش که من گریه میکردم با من نشست گریه کرد گفت صبر کن درستش میکن ...

درکت میکنم کاملا ماهم تو این شرایطیم 

مردم به کنار 

اینکه خانواده خودش پشتش نیستن این درد داره 

شوهر من که دیگه از چشم بقیه افتاده انقدرر بهش میگن تو به درد مغازه داری نمیخوری تو کاسبی بلد نیستی تو ازپسش برنمیای ول کن تلاش نکن برو تو یه شرکتی جایی کار کن برو اسنپ کارکن و..

کلی حرف بهش میزنن 

شوهر منم بنده خدا خیلی گریه کرد چندروز پیش

اخ حرف دل منو زدی بخدا انقددددر پدرمادرامون حرفای سنگین بهش میزنن که اگه بگم باورت نمیشه . اگه من جا ...

دقیقا. انقدر به شوهر من حرف زدن که حد نداره. گفتن بااین سنش عرضه نداره بی عرضست  .ازما مشورت نمیگیره که ما راه درست رو بشون تشون بدیم و از این اراجیف....

ولی اون ۴ماهی که بچه هام از گرسنگی سوتغذیه گرفتن حمایتی نکردن و کر و لال شدن(پولدارن)

اگر بدونم تحمل این شرایط راهی برای ارتقاع سطح زندکی مشترکمونه، بله. همسرم رو همراهی می‌کنم. ۴۰ کیلومتر مسیر طولانی ای نیست و به راحتی می‌تونید به خانوادتون سر بزنید. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
تهیه غذای تولد و دورهمی.نه دیگه..کم کم دارم میزارمش کنار. توی ارامش این صحبت رو کرد. از این ناراحتم ...

این بده، حالا که اوضاعش شکر خدا خوب شده هر جور شده حقت رو بگیر و خرید کن ، مردا ببینن که خانمشون کم خرجه ،عادت میکنن به این روال و دیگه براش زورشون میاد خرج کنن، شما  تو دوران ورشکستگی مجبور بودی بخاطر شرایط اقتصادی کم خرج کنی،نزار این عادت تو سرش بمونه 

دقیقا. انقدر به شوهر من حرف زدن که حد نداره. گفتن بااین سنش عرضه نداره بی عرضست .ازما مشورت نمیگیره ...

فقط لب و دهنن