2777
2789
آخی منم یادمه سالهای اول ازدواجم که با مادر شوهرم خیلی صمیمی بودم کیک درست میکردم و تولد می گرفتم، ا ...

منم دقیقا مثل شما میشه راهنماییم کنید چیکار کنم؟؟؟؟

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این رفتار بی نهایت بدو زشت بوده 

کسی که باید ناراحت باشه تویی 

سرت داد زده دوباره اومدی بهش کیک تعارف کردی 

حس میکنم خیلی همش به شوهرت بها میدی اونم عادت کرده 

و میدونه هرکاری کنه از دستت نمیده

حالا اینا رو میگم یه وقت نری باهاش بد بشیا ولی

یکم باهاش با سیاست تر رفتار کن

و از طرفی ام برو پیش مادر شوهرت چون که میگی باهات خوبه

کمی خودتو به مظلومی بزن

بگو من شما رو خیلی دوست دارم برای خوشحالی شما میخواستم کیک خیلی خوشمزه با روش جدید درست کنم ببخشید تروخدا ناراحت شدید  

خودتو بزن مظلومی اونم اگه باهات خوب باشه میگه فدا سرت 

میتونی اینو گفت بزنی زیر گریه که اخه شوهرم خیلی بد رفتار کرد 

و اینا 

یه جوری ناراحتیت رو بفهمون که مادرش بهش بگه دعواش کنه چرا اینطوری با تو رفتار کرده

عزیزم شما حرفه ای هستی؟کیک اسفنجی بهتره یا شیفون برای خامه کشی؟چه دستوری خوبه؟

حرفه ای که نه ولی بلدم 

من اسفنجی رو ترجیح میدم شیفون یکم سنگینه نسبت به اسفنحی 

تاپیک گیک تولد دخترم اخرم صفحه اخر دستور لسفنجی با مراحل رو توضیح دادم گلم

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
عزیزم من کاله میگیرم،مینارین فرم دهی بهتری داره،حیوانی طعم بهتری،شماچون اول کارتون هست مینارین بخرید ...

مرسی مهربونم 

فقط اینکه میشه از همزن دستی استفاده کرد ؟

گاهی باید خندید بر غمی بی پایان.  به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » ا خدایا شکرت💚

خب شما تقرببا شغلته، این خانم میگه تاحالا تو قالب نپخته بودم

درسته 

ولی اکثر وقتا همینجوری دلی درست میکنم براشون برای همین پرسیدم

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
شوهر من که تخریب کار همیشگیش هست. کلا دیگه افسرده شدم. با رفتار خوب که بهتر نمیشه با رفتار بد ممکنه ...

خیلی ناراحت میشم وقتی این چیزارو میشنوم عزیزم😔

کاش یه مشاوره بری راهنماییت کنه که چطوررفتار کنی باهاش

امیدوارم درست بشه اخلاقش

حرفه ای که نه ولی بلدم من اسفنجی رو ترجیح میدم شیفون یکم سنگینه نسبت به اسفنحی تاپیک گیک تولد دخترم ...

Mersi azizam

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
Mersi azizam

فدات گل

مرسی مهربونم فقط اینکه میشه از همزن دستی استفاده کرد ؟

کولاک از همه خوشمزه تره و سریعتر فرم میگیره و زود اب نمیشه 

با دستی نمیشه عزیزم 

فرم گیری خامه قنادی تو تاپیک کیک تولد دخترم صفحه۶ فکر کنم هست

راست میگی اشتباه از خودم بود

نه تو چرا اشتباه میکنی 

تو می خواستی برای مادرشوهرت کیک درست کنی خوشحالش کنی 

برو با شوهرت حرف بزن بگو دیگه حرکات اینجوری نداشته باشه 

کولاک از همه خوشمزه تره و سریعتر فرم میگیره و زود اب نمیشه با دستی نمیشه عزیزم فرم گیری خامه قنادی ت ...

مرسی عزیزم ممنون 

گاهی باید خندید بر غمی بی پایان.  به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » ا خدایا شکرت💚