من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟ تو خیلی باارزشی من قدرتو میدونم دوستت دارم یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه اون دوستت داره عاشقته مراقبته من تو هیچکدوممون تنها نیستیم ما خدارو داریم هر شب تو فکرتم اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود به هیچکس جز خدا محتاج نباش یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای
فقط میخواد جلو طرف لات بازی در بیاره و اون ازش حساب ببره ولی دوسش داره
لاته دیگه چون من اینکارو میکردم که به حرفم فقط احترام بزاره
😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟ تو خیلی باارزشی من قدرتو میدونم دوستت دارم یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه اون دوستت داره عاشقته مراقبته من تو هیچکدوممون تنها نیستیم ما خدارو داریم هر شب تو فکرتم اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود به هیچکس جز خدا محتاج نباش یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای