نصف سینه مرغ و جوپرک و هویج رنده شده یا نگینی با آب و کمی فلفل سیاه و کمی نمک بزار بپزه ، وقتی مرغش پخت دربیار و ریش ریش کن و به ابش اضافه کن( من قبلا مرغش رو جدا با پیاز میپختم وقتی پختم آبش رو صاف میکردم و مرغ رو ریش ریش میکردم و جوپرک و هویج میزدم ، مزه ش بهتره ولی بیشتر طول میکشه) بزار قشنگ غلیظ شه ، شیر رو بهش اضافه کن و وقتی کااامل جا افتاد یه پاکت خامه صورتی بریز
اگه دوس داری جعفری هم میتونی بزنی ولی من چون بچه هام دوس ندارن نمیریزم