2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جو پرک و هویج رنده شده و بزار بپزه نمک هم بزن مرغ هم جدا بزار بپزه بهش ادویه و پیاز بزن بوی زخم نده بعد ریش ریش کن بریز پیش جو پرک و هویجت  قارچ هم تونستی جدا بپز نشد با همونا بزار بپزن بعد که پختن تو یه کاسه یکم از سوپ بریز  بهش خامه بزن هر چی بیشتر بزنی خوشمزه تر میشه  من خودم زیاد میژنم چون دوست دارم مزه خامش حس بشه

نصف سینه مرغ و جوپرک و هویج رنده شده یا نگینی با آب و کمی فلفل سیاه و کمی نمک بزار بپزه ، وقتی مرغش پخت دربیار و ریش ریش کن و به ابش اضافه کن( من قبلا مرغش رو جدا با پیاز می‌پختم وقتی پختم آبش رو صاف میکردم و مرغ رو ریش ریش میکردم و جوپرک و هویج میزدم ، مزه ش بهتره ولی بیشتر طول میکشه) بزار قشنگ غلیظ شه ، شیر رو بهش اضافه کن و وقتی کااامل جا افتاد یه پاکت خامه صورتی بریز

اگه دوس داری جعفری هم میتونی بزنی ولی من چون بچه هام دوس ندارن نمیریزم

مگه سوپ شیر همون سوپ خامه هست؟

اینو بلدم.

اسی اگه خواستی قارچ بزنی جدا بپذش بعد به سوپ بریز هم کمی از بوش کم میشه هم رنگ سوپت رو تغییر نمیده

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲