2777
2789

اول اینکه: چقد با شما تماس میگیره ؟ و شما چقد تماس میگیرد 

دوم : تو زندگی شما دخالت میکنه؟ 

چه دخالتی ؟ چی میگه ؟

شما که رفتاری می‌کنید در قبال این دخالت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر حمایت همسرم نبود مطمینم حتی به مقدار آب خوردنم هم ایراد میگرفتن.

ولی چون توانایی دخالت ندارن آمار صفحات پشت سرم و تیکه های جلو رو روز به روز داره می‌ره بالا

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

من یک ماهه نامزدم هر هقته یکی دوبار زنگ میزنم تا الان دخالت نکرده بکنه هم جوابشو میدم محترمانه

اسی تایپک اخرمو گز بزن لطفااا

نگه نکن😐، اصلااا به هیچ وجه نگاه نکن😑مگه باتو نیستم نگاه نکن🙄🥱کاربر گرامی بیو موجود نمیباشد 🌱😐 

اگه مریض باشیم یا اتفاقی بیفته بهم زنگ میزنیم. بقیش با پسرش در ارتباط. دخالتم اوایل داشت ولی بعد خودش وا داد الحمدالله. نهایت حرفی نصیحتی چیزی بکنه که مامان بابای خودمم همینکارو میکنن

سوال اول :هیچ وقت

سوال دوم:میکنه اما جلوی روم نه پشت سرم (میتونم حدس بزنم مطمئن نیستم)

جلومن نمی کنه که جواب بدم اما از رفتار سکناتت شوهرم میفهمم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

دخالت تو زندگیم که خیلی 

مثلا نمیزاره بریم سر خونه زندگی خودمون 

نمک کم بریزم دعوا میشه 

بچم هر عیب و ایرادی داشته باشه میشینه همه جا جار میزنه اوف

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین

کار داشته باشیم زنگ میزنیم

دخالتی نداره...ادم خودش نباید زندگیش باز کنه وقتی باز کنی و بی مورد هم باشه بگی دخالت از اون چیز کوچیک شروع میشه به چیزای دیگه...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....