2777
2789
عنوان

شربت برای سرفه خلط دار بچه چی بدم

1727 بازدید | 13 پست

شربت سینه چی بدم برای سرفه خلط دار

دکتر بردم انوکسی کلاو میخوره 

۶سالشه زود بگین اینقدر خلط داره ک میخاد بالا بیاره. بروم داروخونه بگیرم زود

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

والا من اسپری سرفلور زدم خوب شد ولی گرونه نزدیک ۴۰۰

شربت پروسپان هم خوبه

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بارهنگ بهش بده ..یک قاشق چایخوری سرپر بریز تو لیوان آب جوش..دربش هم ببند ده دیقه بزار بعد اگه خاستی ...

اینو قبل خواب بده ب بچه ..روتارین هم خوبه از داروخونه یا عطاری بخر ..من اصلا داروی شیمیایی ب بچم نمیدم  

برای سرفه خلطی دکتر پسرم برم هگزین میده هر ۱۲ ساعت ۲ سیسی

عزیز بچت چند کیلو هست و چند سالشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

وای پسر منم دوهفتس سرفش خوب نمیشه هر دارویی بگی خورده دکتر دیروزیه گفت اگه خوب نشد قرص پردلزون 5 اگه ...

عزیز دلم انشالله زود خوب شه

سرفه بچت خلطی یا خشک

اینو قبل خواب بده ب بچه ..روتارین هم خوبه از داروخونه یا عطاری بخر ..من اصلا داروی شیمیایی ب بچم نمی ...

مرسی میگیرم حتما

وای پسر منم دوهفتس سرفش خوب نمیشه هر دارویی بگی خورده دکتر دیروزیه گفت اگه خوب نشد قرص پردلزون 5 اگه ...

عیز این قرص کامل بدی؟ چند سالشه