2777
2789
عنوان

خانم ها بگین تقصیر کیه تازه عروسم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 73915 بازدید | 803 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوشحال نباش همین نسل جدید که همش طلاقشون میدن بخاطر بی ادبی شندیا هم خیانت میکنن بهشون

در عوض به پای زندگی غلط نمیسوزن ... جسارت رها کردن دارن 

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

دقیقا زنداداش کوچیک من همینجوری از چشم ما افتاد چقدر دوسش داشتم ولی اینقدر سر چیزای الکی بهمون گیر د ...

اولین دعوت عروس مگه پاگشا نیست مگه نباید هدیه بدن خب عین ادم دعوت کنن چی میشه؟ ظهر هم معمولا دعوت میکنن دو ساعت قبلم خبر نمیدن

#غزه خوندن این تاپیک ده دقیقه بیشتر وقتت رو نمیگیره https://www.ninisite.com/discussion/topic/12808447/طب-سنتی-چیه                         خدا شفا رو توی گیاهان زیادی گذاشته من بعد از اینکه گیر یه دکتر بی وجدان پولی افتادم این تاپیک رو زدم امیدوارم همیشه سلامت باشید❤️❤️❤️❤️❤️

سخت گیری عزیزم،من خودم به شدت آدم دعوتی ای هستم،ولی تو  موارد اینچنینی که یهو پیش بیاد حالم خوب باشه نه نمیارم،بخدا که بعد سیزده سال خانواده شوهر سرم قسم میخورن،سخت نگیر

از همون اول دشمنی درست نکنینخواهرش خونشون بوده تصمیم گرفته شام خوب بذاژه عروس خواهرشم دعوت کنه!مهمون ...

من خودم ۱۰ ساله ازدواج کردم بااین جمله خیلی خیلی موافقم گلم اون از رو محبت زنگ زده بهت که دور هم باشید ببخشیدا ولی مسخره بازی دراوردی و بااینکارت نامزدت ازت زده میشه

انتظار دعوت پاگشا داشتی و یه مهمونی خیلی عالی و خوب برای همین بهت برخورده ولی خاله واقعا وظیفه نداره شمارو پاگشا دعوت کنه زیادی رفتی تو فاز تازه عروس 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی