بچه ها یکی از دوستام شماره این فالگیره رو داد گفت طرف از رو قران فااال میگیره حرفای مزخزف خیلی زد که اره عاقبت بخیر میشی و ادم شکننده و حساسی هستی و تو درست موفقق میشی و چه میدونم توی اون رشته هنری موفق میشیی کلاا حرفای چرتی زد و وافعا نمی ارزید راجب کراشم گفتم که بهم میرسیم گفت اره منتهی این وسط از سمت خانواده مخصوصا پسره یه مخالفتایی هستش بعد گفتم که ممکنه مال من شه گفت اره مگه مشکلت چیه هم ادم با ادبی هستی هم خوشگلی:/ دوستم گفت این ندیده و نشناخته چی میگه برا خودش بهم هم پرسیدم که بنظرتون برم ابراز علاقه کنم گفت اولش خودش رو برات میگیره ولی باز خودش سمتت برمیگرده بچه ها مخم داره سوت میکشه من چه گوهی بخورم الان؟ اخه طرف کارش جالب نبود نکنه این چیزایی هم که گفت نشه واقعا؟ یکی از دوستام هم پیشش فااال گرفته بود اونم میگفت حرف خاصی بهم نزدد من چیکار کنم اگه ابراز علاقه کنم طرف قهوه اییم کنه چیییی
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اره فقط یک دونه درس فیزیک رو باهم داریمم که اونم داره تمام میشه با این که هم سنیم ولی خوب از اون جایی که من دیرتر رفتن دانشگاه اون ترم بالاتر هستش و رشتش هم فرق دارهه مهلت زیادی ندارم تا امتحان پایان ترم گفتم هرچی زودتر مخش رو بزنم ولی مثل اینکه نمیشه خیلییییییییی ادم عجیبیه با هیچکی دوست نمیشه و حرف نمیزنه نه دخترا رو نگاه میکنه نه پسرا رو بعد کلاس هم میدوعهه میره خونش و اصلا تو فاز درس و دانشگاه نیست و کلا ادم ارومیه پیج اینستاش هم بشدت پی وی هست