یکی رو حسابی تحویل میگیرن باهاش حرف میزنن خودشون بحث باهاشو شروع میکنن یه چیز جالب ببینن تو گوشیشون به اونم نشون میدن همیشه دورش هستن وباهاش صمیمی وگرم رفتار میکنن تو همه جمع ها مخاطب قرارش میدن ولی با یکی دیگه اصلا اینطور نیستن اصلا محلش نمیزارن بود ونبودش براشون مهم نیست اصلا باهاش حرف نمیزنن تا خودش حرف نزنه اصلا تحویلش نمیگیرن نیاد پیششون سراغشو نمیگیرن در حالی که اون آدم بهشون بدی نکرده
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
مثلا با دوستم حرف میزنیم مثلا سوالی داشته باشه از من میپرسه ولی اونیکی دوستمون میاد پیشمون تو گوشیش یه چیزی بیینه به اون نشون میده انگار اصلا من اونجا نیستم به من نه یا موقع حرف زدن باهم حرف میزنن منو مخاطب قرار نمیدن