2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا آدما

212 بازدید | 32 پست

یکی رو حسابی تحویل میگیرن باهاش حرف میزنن خودشون بحث باهاشو شروع میکنن یه چیز جالب ببینن تو گوشیشون به اونم نشون میدن همیشه دورش هستن وباهاش صمیمی وگرم رفتار میکنن تو همه جمع ها مخاطب قرارش میدن ولی با یکی دیگه اصلا اینطور نیستن اصلا محلش نمیزارن بود ونبودش براشون مهم نیست اصلا باهاش حرف نمیزنن تا خودش حرف نزنه اصلا تحویلش نمیگیرن نیاد پیششون سراغشو نمیگیرن  در حالی که اون آدم بهشون بدی نکرده

چرا بنظرتون

خسته شدم از این رفتارا

اره منم اینطوری شده با طرف یه هفته گذمم یهویی فراموشم میکنه 😐

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه مگه میشه اینهمه آدم به من حسادت کننفکر نکنم دلیلش حسادت باشه همیشه با خودم میگم مگه من چیکار کرد ...

من تو مدرسه اینجور بودم

یکیش رفیق صمیمیم بود ک مطمن بودم حسادت میکنه

بقیه اشونم دوستم رفته ازم به همشون بد گفته بود

ولی درسته همیشه هم حسادت نیست

شاید چون ساکتی و زیاد مشارکت نمیکنی تو بحثشون فکر میکنن داری خودتو میگیری 

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

نه بخدا هر چی سعی میکنم خوب باشم صمیمی باشم بدتر ازم فاصله میگیرن

اگه فقط با یه اکیپ این داستان هست خب دوستاتو عوض کن اگه جاهای دیگم تکرار میشه یه حفره ای تو رفتارت هست احتمالا

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
من تو مدرسه اینجور بودمیکیش رفیق صمیمیم بود ک مطمن بودم حسادت میکنهبقیه اشونم دوستم رفته ازم به همشو ...

ساکت نیستم حرف میزنم ولی هیچوقت بهم توجهی نمیشه تو بحثا از همه چی خسته شرم بخدا

اگه فقط با یه اکیپ این داستان هست خب دوستاتو عوض کن اگه جاهای دیگم تکرار میشه یه حفره ای تو رفتارت ه ...

سعی میکنم همیشه رفتارم حرف زدنم لباس پوشیدنم خوب باشه ولی باز تحویلم نمیگیرن اصلا یکی بی دلیل وخود به خود باهام قهر کرد 

سعی میکنم همیشه رفتارم حرف زدنم لباس پوشیدنم خوب باشه ولی باز تحویلم نمیگیرن اصلا یکی بی دلیل وخود ب ...

اهل شوخی و بگو بخند هستی؟

اهل شوخی و بگو بخند هستی؟

آره در حد درست 

مثلا با دوستم حرف می‌زنیم مثلا سوالی داشته باشه از من میپرسه ولی اون‌یکی دوستمون میاد پیشمون تو گوشیش یه چیزی بیینه به اون نشون میده انگار اصلا من اونجا نیستم به من نه یا موقع حرف زدن باهم حرف میزنن منو مخاطب قرار نمیدن

آره در حد درست مثلا با دوستم حرف می‌زنیم مثلا سوالی داشته باشه از من میپرسه ولی اون‌یکی دوستمون میاد ...

خودتو پرت کن وسط بحث شون 😂😂😂