2777
2789
عنوان

کیا برای مشکل بچشون غصه میخورن

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 36 پست
میدونم امتحان هست اما چرا اینقدر سخت

بلاخره هرکس یه ظرفیت وتوانی داره وحتما خدا این ظرفیت رو درمن وشما دیده که بابت این هم شاکرم وهم هم همیشه طلب صبر می کنم

اگه آدم معتقدی باشی که حتما هستی بعداز یه مدت به این نتیجه میرسی که دنیا با تمام سختی ها وشیرینی ها گذراست واز خدا میخوای کپکت کنه تا از آزمون های دنیا سربلند بیرون بیایی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم مشکل بچم قابل حل نیست همش میگم من که اینقدر رعایت کرده بودم

ربطی نداره چه بسا افرادی که اهل رعایت نبودن ولی بچه های سالمی دارند.

قرار نیست شرایط زندگی آدم ها مثل هم باشه وهرکس یه جور امتحان بشه

هم درد هستیم منم افسرده و داغونم و هیجانمیتونم برم بخاطر بچه حبس کامل خب دیگ امیدی ندارم و فقط منتظر مرگم هستم که راحت بشم ب جز مرگم راه نجات دیگ ای ندارم این شانسی که من دارم فکر کنم اون دنیا از اینجا هم واسم بدتر باشه 

هم درد هستیم منم افسرده و داغونم و هیجانمیتونم برم بخاطر بچه حبس کامل خب دیگ امیدی ندارم و فقط منتظر ...

منم از وقتی گرفتار این موضوع شدم زندگی برام بی معنا شده منم به ظاهر زنده هستم اما درونم نرده

حوصله ندارم هیچ جایی برم 

درکت میکنم...واسه مادر خیلی سخته...😭

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
منم از وقتی گرفتار این موضوع شدم زندگی برام بی معنا شده منم به ظاهر زنده هستم اما درونم نردهحوصله ند ...

من 5 سال زندکی نکردم همه اطرافیان هم از چهره م میفهمن چقد این مدت سختی کشیدم 

پسر منم مشکل داره. هیچ دکتری نتونست درمانش کنه میگن ژنتیک. انقد خسته م انقد دلم گرفته ک نمیدونم تاوان کذام گناه نکرده م پس میدم؟ 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

همیشه این نیست که بگی من اینهمه رعایت کردم چرا فرزندی که به دنیا آوردم مشکل داره عزیزم 

خیلی از بچه ها سالها بعد دچار مشکل یا بیماری میشن که قابل درمان قطعی نیست 

نمی دونم چرا خدا ما هارو با بچه هامون امتحان میکنه 

دلم میخواد همه دردها واسه من باشه اما فرزندم نه 

فقط باید صبور بود ، تحمل کرد و شکرگزار 

نمی دونم بیماری فرزندتان چیه 

امت می تونم درک کنم این موضوع رو 

حس میکنم بچه هاتون اتیسم هستند.حرفاتونو درک میکنمبا خوندن کامنتاتون فک میکنم چرا اصلا ادما باید بچه ...

حداقل اگ میدونستم اوتیسم میفهمیدم چه کاری براش انجام بدم. پسرم از بچگی مشکل بلع داره. هیچ وقت از نوزادی چیزی تو دهنش نمیکرد هیچ وقت نشده خودش ی چیزی بخوره 

هنوز ک تو 5 سال باید میکس کنم با سرنگ بهش غذا بدم اونم هزار بار عق میزنه بالا میاره.  میترسم بمیرم غذا خوردن بچه م نبینم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......