2777
2789
عنوان

کیا برای مشکل بچشون غصه میخورن

368 بازدید | 36 پست

من بچم یه نقص مادرزادی داره که نمیخوام اینجا عنوان کنم چون آشنا دارم تو سایت

اما خیلی غصه میخورم همش با خودم میگم من که اینقدر رعایت کردم تو بارداری چرا باید اینجوری میشد 

واقعا چرا اونایی که ظالم هستن بچه هاشون سالم میشن مایی که اینقدر امیدمون به خدا بود اینجوری شد 

یه وقتایی خیلی داغونم میگم ای کاش این دنیا زودتر تموم بشه

عزیزم

واقعا برای مادر سخته

خدا کمکت کنه انشاالله بچت خوب بشه

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ◦•●◉✿ یـا رَب زِ جـهاט لـطـ؋ تـو کـا؋ــیست مـرا...️ ✯ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ ✿◉●•◦ ╰                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی افسرده و داغونم

درکت میکنم

ناامید نباش

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ◦•●◉✿ یـا رَب زِ جـهاט لـطـ؋ تـو کـا؋ــیست مـرا...️ ✯ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ ✿◉●•◦ ╰                   

خیلی افسرده و داغونم

هیچ چیز سخت از این نیست که یه مادر با بچه اش امتحان بشه

کاملا درکت می کنم ومشکل تورو دارم اما همیشه می گم خدایا اگه منو امتحان می کنی صبرشو هم بده که به کفرگویی نیفتم

کارهای خدا بی حکمت نیست اگه صبوری کنی تو زندگی خدا جایی دستت رو میگیره که فکرشو نکنی

به جای افسردگی وناراحتی سعی کن مادر شادی باشی وبه بچه ات برسی چون نقص بچه ات دست خودش نبوده ولی روحیه ی تو دست خودت هست

درضمن اینو بدون کسانی که شاد هستند بدون مشکل نیستند بلکه تو دار هستند وبا خودشون کنار اومدن

این جا اولین جایی هست که من مشکلم رو گفتم اونم به خاطر شما تا بدونی که مشکل دارم اما دارم خیلی عادی زندگیم رو می کنم چون زندگی به خاطر من ومشکلاتم واینمیسته بلکه این منم که باید از مشکلاتم عبور کنم وروحیه ام رو به خاطر بچه ام از دست ندم