2777
2789

می‌خوام سفت و سخت جلوش وایسم ولی میترسم تو این مورد بچه ام ضربه روحی بخوره، بنظر شما یه مدت ضربه روحی بخوره بهتره یا از نعمت پدر مدام محروم باشه و خانواده متزلزل باشه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا و پسرا روی رفاقت حساسند رفیق هاشون داداش هاشون..

هیچوقت پشت همو هم خالی نمیکنن.. ولی مرد باید یادبگیره بین خانواده و رفیقاش تعادل ایحاد کنه..  اما حیف ک مردا عقب ندارن

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

رفیق بازی یعنی چطوری ؟

یعنی همه وقتش پیش رفیقاش هست ؟؟

شوهر من بعد از ازدواجش هم هنوز با رفیقاش زیاد رفت و آمد دارن 

هم مجرد هستن هم متاهل 

یعنی من مشکلی ندارم با این موضوع خب پیش رفیقاش هست 

بعد اینکه رفیق باز هست یعنی چطوری میشه توضیح بدید 

رفیق بازی مرد چجوریه؟پس چراشوهر من یه دونه دوستم نداره

چه جوریه ؟؟ الان بهت میگم

شوهرت نمیدونم کی از سرکار میاد خونه 

شوعر من ساعت ۵ میرسه خونه وقتی داره ناهار مبخوره دوستش زنگ مبزنع ک فلانی داریم میریم بیرون یا به بهانه نمیدونم گوشی خریدن با کار بیا بریم ابنم مبگ من نهابت ده دقیقه دیگ غذام تمومه حاضرم بیا میره ۹-۱۰ برمیگرده شام میخوره مبخابه

هر شب هرشب برنامه همینه یه روزم اونا نزنگن ابن میره خونه باباش ور دل اونا انگار من کلا وجود ندارم بچه وجود نداره

مگ میشه رفیق نداشته باشه؟ باید حتما ی دوست رفیقی داشته باشه..افسرده اس؟؟

نداره

فقط بیرون در حد احوالپرسی 

رفت و امدمون فقط با خانواده هامونه

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
چه جوریه ؟؟ الان بهت میگمشوهرت نمیدونم کی از سرکار میاد خونه شوعر من ساعت ۵ میرسه خونه وقتی داره ناه ...

عجب

شوهر من تفریحش فقط کار و خوابه 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
ندارهفقط بیرون در حد احوالپرسی رفت و امدمون فقط با خانواده هامونه

خب این برای روحیه اش بده.. آدم باید ی رفیق هم سن و سال داشته باشه.. خانواده زن بچه رفیق همه چی باید توی زندگی آدم باشه

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

چه جوریه ؟؟ الان بهت میگمشوهرت نمیدونم کی از سرکار میاد خونه شوعر من ساعت ۵ میرسه خونه وقتی داره ناه ...

آفرررین دقیقا دقیقا همینطوره.. کلا انگار بد تربیت شدن و تو خیابون بزرگ شدن 

رفیق بازی یعنی چطوری ؟یعنی همه وقتش پیش رفیقاش هست ؟؟شوهر من بعد از ازدواجش هم هنوز با رفیقاش زیاد ر ...

آرره بهش میگم اینجا خوابگاه فقط برای غذا و خواب میای، وقتی میاد ناهار میخوره، میره می‌خوابه، بعداز خواب میزنه بیرون تا یک شب نمیاد بعدشم خواب و حالا این وسطی نیازی باشه یکم از وقتشو میزنه برای اون

عجبشوهر من تفریحش فقط کار و خوابه

تو از بندگان برگزیده خدایی انقد دعوا انداختم قهر کردم با زبون خوش گفتم تاثیر نداشته ک نداشته 

حالا یکی از دوستاش که به خاطر اون منو خیلی اذبت کرد رید به شوهرم و رف گذاشت تو کاسش دلم خنک شد 

رفیق بازی یعنی چطوری ؟یعنی همه وقتش پیش رفیقاش هست ؟؟شوهر من بعد از ازدواجش هم هنوز با رفیقاش زیاد ر ...

عزیزم میدونی چیه من با کلمه رفیق بازی آشنا نبودم خواهرام جلو من ازدواج کردن ولی دامادها هم رفیق باز نبودن، از همین الان جلوشو سفت و سخت بگیر، من میگرفتم به این شدت نمیشد