2777
2789
عنوان

شما تابحال زن خوب دیدین

388 بازدید | 44 پست

با اینکه خودمم زن هستم اماراستش ۹۰درصد زنها بدن 

اکثرا حیله گر و حسود و بدذاتن می‌شینن نقشه میکشن برات یا پز الکی میدن یا همش خبرچینی و دو بهم زنی 

اصلا چشم دیدن موفقیت کسیو ندارن

نمیگم هیچ مردی اینجوری نیس اما مردا لااقل ۵۰درصدشون اینطورن بقیشون ذاتشون بهتره 

دست و دلباز ترن زیاد دنبال حرف نیستن خیلی خودشونو با کسی مقایسه نمیکنن 

من تو زندگیم به هرزنی خوبی کردم پشیمون شدم اما به مردا نه خداییش اگه درحقم خوب هم نبودن اما بدی هم نکردن ! اما زنها آخرش فتنه از آب دراومدن!!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره خودم😂

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

ببین من شاید بدجنس بشم ولی سریع با خدا حرف میزنم اوکی میشم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

الان میریزن رو سرت 😔😂

ولی من خدایی با توجه به  شرایط و مشکلات که برامون پیش اومده حالا بی پولی و قرض و این چیزا تو زندگی مشترکمون 

اینو فهمیدم که رفاقت مردا چقد واقعی تر هست 

من با توجه ب دوستام ک دوتاشون گند زدن 

موافقم مردا رو نمیشناسم زیاد ولی زنا دوستیاشون واقعی نیست 

پر از حسادته 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚