2777
2789

من دارو برای الرژی میخورم ولی خوب نمیدونم شدت الرژی تو چقدر هست که بخوام بهت معرفی کنم.

باید  نسبت به شدت الرژیت دکتر بهت دارو بده.

اول باید بری پیش پزشک عمومی و اگه نتیجه نگرفتی باید بری پیش جراح گوش و حلق بینی و بازم اگه نتیجه نگرفتی بری پیش متخصص ریه.

من دارو برای الرژی میخورم ولی خوب نمیدونم شدت الرژی تو چقدر هست که بخوام بهت معرفی کنم. باید   ...

والا من کلا سر و ته هر فصلی عطسه و آبریزشو ....

یه بساط اعصاب خوردکنیا 😤😤

کلا هیچ نوع داروی شیمیایی تاثیری نکرد

داروخونه م که فقط سیتریزین رو پیشنهاد میده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا من کلا سر و ته هر فصلی عطسه و آبریزشو .... یه بساط اعصاب خوردکنیا 😤😤 کلا هیچ نوع داروی شیمی ...

خوب وقتی دیگه داروخونه نمیتونه بهت کمک کنه باید بری پیش پزشک.

شاید سینوزیت داری.

پزشکای عمومی هم حتی زیاد قرص ها و اسپری های بینی رو نمیشناسن.

اگه یکی دو تا ویزیت بری پیش متخصص دیگه دستت میاد چه دارویی بهت میسازه و میتونی دیگه همونارو بخوری.

بهت رزیم اش بغوره وزنجیل روبرات توصیه میکنم ونت بزنی مییاره،،من سه روز تونستم بگیرم اما تاماههاازدست ...

واسه چیه این رژیم میشه بیشتر توضیح بدید؟

ممنون 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

من ک فقط بینیم میخاره 😭😭😭

دلم یه تیکه پوسته درخت یا موکت می‌خواد دم دستم باشه همش دماغمو بخارونم

هیچ قرص و آمپولی بهم اثر نکرده 😢

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

منم مثل خودتم هرسال امپول میزنم تابستونو اونطوری طی میکنم 

یع امپول خارجی هس ۶۰ تومنه  یه سال گارانتی میشی

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔
والا من کلا سر و ته هر فصلی عطسه و آبریزشو .... یه بساط اعصاب خوردکنیا 😤😤 کلا هیچ نوع داروی شیمی ...

امپول متیل پردنیزیون زدم با قرص انتی هیستامین ۱۰ هر روز  ..فوق تخصص برام نوشت هر سال پاییز سرفه های وحشتناک داشتم نفسم بند میومد هر دکتری میرفتم سیتریزین میداد و داروهای الکی . واقعا دوساهه فهمیدم پاییز یعنی چی

وای خدایا رفتیم مسافرت کوفتم شد از درد این آلرژی یه ریملم نمیتونستم بزنم انقدر تو عکسا زشت افتادم اح

من از سال ۱۲۰۰ اینجام هیشکی هم کاربریمو نترکونده خودم یه مدت بهتون افتخار نمیدادم خیلی اصرار کردین دوباره برگشتم😒
منم مثل خودتم هرسال امپول میزنم تابستونو اونطوری طی میکنم  یع امپول خارجی هس ۶۰ تومنه  یه ...

اسم آمپول چیه عزیزم، ثواب داره والا

منکه کلا بینیم کیپ و آبریزش داعمی و عطسه 11 ساله که اینجورم🤕😓

اسم آمپول چیه عزیزم، ثواب داره والا منکه کلا بینیم کیپ و آبریزش داعمی و عطسه 11 ساله که اینجورم🤕😓

منم نمیدونم عزیزم اسمشو خودم یه ایرانیشو زدم سور خدا خوب شدم دو روزه برید داروخونه میدن بهتون

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔