2777
2789
عنوان

بچه ها یه فیلم خوب میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حکیم اوغلو رو ببین قشنگه پزشکیه جسور و زیبا خیلی قشنگه عاشقانه هست و یکمم جنایی ولی کم اوچ کوروش قشن ...

مررسی گلم 😍😁🌸سیب ممنوعه رو قبلنا نگا میکردم .عاشق سریالای شبکه های جم بودم🤣الان دخترام تی وی رو صاحب شدن همش کارتون میبینن من مجبورم تو گوشی فیلم ببینم☹️

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

لیست فیلم کره ای بدم تا صبح طول می کشه  😁😁 به ترتیب از متوسط ترین تا بهترین می گم :زیبای حقیقی _ منشی کیم چشه _ خواستگاری تجاری _ ملکه اشک ها _  خانواده ی انتخابی ( جدیده ) _ عاشقان ماه ( اخرش غمگینه !) _ دابلیو ( دو جهان ) _ شیطان من ... 

لیست فیلم کره ای بدم تا صبح طول می کشه 😁😁 به ترتیب از متوسط ترین تا بهترین می گم :زیبای حقیقی _ م ...

مرسی عزیزم💜🌸

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

مررسی گلم 😍😁🌸سیب ممنوعه رو قبلنا نگا میکردم .عاشق سریالای شبکه های جم بودم🤣الان دخترام تی وی رو ...

سیب ممنوعه خیلی زیاده ولی من فصل آخرش که کومرو و دوعان بود رو زیاد ندیدم از بازیگر کومرو خوشم نمیاد خیلی گوشتلخ هس ولی عاشق زینب بودم تا اونجاش دوست داشتم که زینب و علیهان میرن آمریکا 

شاهیکا هم خوب بود ولی کومرو گوشتلخخخ راستش فصل آخرش و از اونجا که ییلدیز رفت با چاتای زندگی کنه رو دوس نداشتم 

وای مثل منیییی. منم اینارو ندیدمبا اینکه بقیه سریالارو دیدم

آخه شربت زغال اخته و چشم چران خیلی زیاده 😂

من حوصلم برا اونا نمی‌کشه حتی سبب ممنوعه هم تا اونجا که چاتای اومد دیدم از اون دختره کومرو خوشم نمیاد خیلی گوشتلخ هست تو غنچه های زخمی هم ازش بدم میومد خوب بازی نمیکنه 

شربت زغال اخته هم جم پخش میکنه یبار دیدم همه حجاب کردن بدم اومد ندیدم 😂😂😂

آخه شربت زغال اخته و چشم چران خیلی زیاده 😂من حوصلم برا اونا نمی‌کشه حتی سبب ممنوعه هم تا اونجا که چ ...

تنها سریال ترکی ک قشنگ بود. بازی سرنوشتم بود

با اینکه غمگینه ولی بنظرم قشنگترین سریال ترکیس🥲💔

تنها سریال ترکی ک قشنگ بود. بازی سرنوشتم بودبا اینکه غمگینه ولی بنظرم قشنگترین سریال ترکیس🥲💔

چرا من تا حالا ندیدمش 🤔

فقط یبار خوندم اول پیشنهاد داده بودن نسرین جواد زاده بازیش کنه رد کرده بازی نکرده جاش ایکو کارایل بازی کرده 

نسرین جواد زاده فیلم های خوبو قبول نمیکنه همیشه فیلم های مسخره بازی رو قبول میکنه که فقط به سر و وضع و لباساش برسه 

چرا من تا حالا ندیدمش 🤔فقط یبار خوندم اول پیشنهاد داده بودن نسرین جواد زاده بازیش کنه رد کرده بازی ...

دقیقا

همش سریالای طنز و نگاه میکنه

حتما ببینش خیلی قشنگه🥺ولی اگه افسرده ای و روحیت حساسه اصلاااا نبینش چون ب شدت غمگینه. اما قشنگترینه. من وقتی میدیدمش مدام اشکام میریخت🥲