2777
2789
عنوان

ی پسره تو مدرسمون هست

249 بازدید | 24 پست

معلما همه خانم هستیم

این آقا هم  مدرسه ما هست 

بعد بهش هم کلاس اول دادن 

بعد خیلی با بچه ها مهربونه سنی هم نداره ۲۴ ۲۵ اینا 

لپ دخترا می‌کشه با پسرا بازی می‌کنه 

امروز مربی پرورشی شکایتش اداره کرده این لپ دخترا می‌کشه 😐😅

امروز کلا  از اداره اومده بودن مدرسه برا این موضوع😂🤦

شعرایی که دوس دارم می‌نویسم بخونید شما هم                   من ارگ بَمم خشت به خشتم متلاشی/تو نقش جهان هر وَجَبَت تِرمه و کاشی  ** تهمینه ی من ترسم این است نباشد/باب دلت این رستم بی رخش پر از غم**مثل چایی که میچسبد به سرما بیشتر/ با همه گرمیم با دل های تنها بیشتر **   من نارون صاعقه خورده تو گل سرخ/ تو سبز بمان، من به درک،من به جهنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مدرسه تون مختلطه ؟؟؟ چیمیگی خانم بیدار شو از خواب

اره ابتدایی روستا عجیبع مختلط باشه؟!

شعرایی که دوس دارم می‌نویسم بخونید شما هم                   من ارگ بَمم خشت به خشتم متلاشی/تو نقش جهان هر وَجَبَت تِرمه و کاشی  ** تهمینه ی من ترسم این است نباشد/باب دلت این رستم بی رخش پر از غم**مثل چایی که میچسبد به سرما بیشتر/ با همه گرمیم با دل های تنها بیشتر **   من نارون صاعقه خورده تو گل سرخ/ تو سبز بمان، من به درک،من به جهنم

حتما خودش پدوفیله که همه رو عین خودش میبینه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

کجا درس میدی که مختلطه

روستا هست مختلط هست که کلاس ها کامل بشه 

چقدر با این کارش تو روحیه اون آقا و روی رفتارش با با بچه ها تاثیر میزاره.

من خودم مذهبی هستم ولی واقعا اینا در مورد دین و انسانیت چی فکر میکنن.

اگر باعث بشه اون اقا به خاطر این موضوع رفتارش تغییر کنه اون دنیا باید پاسخگو باشه