2777
2789

این که همیشه خودش مرتب هست 

خونه مرتب 

بچه مرتب 

همه چی با نظم 

خیلی با حوصله 

تو تمام مراسم 

ها 

و جشن ها حضور داره 

حضور به موقع 

خیلی فعال هم هست 

یعنی حسودیم نمیشه ها دوست دارم یکم مثل اون باشم 🥲😂الان خونه ام ترکیده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچوقت حسادت نکردم...اما اون خیلی علنا به من حسادت میکنه..در صورتی که از نظر مالی اونا از ما بیشتردارن..اما از نظر پرستیژ اجتماعی و اصالت خانوادگی من خیلی بالاترم..مثلا جواب سلامم نمیده.اخم میکنه بلند میشه میره تا منو میبینه..من فقط لبخند میزنم

نو جاریتینگ

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

چجوری سرتاپاشو عوض کرد

وقتی رفتم کلن ۱ مانتو داشت 

با شوهرش یکسره رعوا داشت همیشه ازش حرف می‌زد هیچ محبتی بین اشون نبود

ولی وقتی رابطه منو همسرم دید باورت میشه زندگیش رو زیر و رو کرد

ولی فک کتم من کارما جواب دادم چون به مدت زندگی من مثلش شد خدا منو بازم ببخشه🫠

حسودی نمیکنم بهش ولی خب ی وقتایی ی دروغایی از خودش میگه بعد ک میره مادر شوهر و پدر شوهرم فحشش میدن میگن مثلا نفهمیدیم دروغه اونوقتا میخندم البته پیش اونا نه میام خونه میخندم😂😂😂

اگه خدا بخواد میشه 

برادرشوهرم زرنگه خیلی کار میکنه براش خونه بزرگ خریده بازسازیش کرده لاکچری و ماشین براش خریده و کلی هم مسافرت میبردش براش طلا و لباسای شیک و گرون میخره

خودش هیچی نیست ولی همینا باعث شده بیاد بالا

من شوهرم پول نگه نمیداره فقط بریز بپاش میکنه برا خانوادش

اضافه کاریاشم میپیچونه . ماشین و طلاهای عروسیمونو داده زمین تو دهات که رفت صد سال دیگه مشتری پیدا بشه بخره لاصه که تا تونسته ریده تو خوشیا و زندگیمون

من درباره این موضوع میخواستم تاپبک بزنم درس عبرت بشه 

چند سال پیش یه کاری میخواستم شروع کنم به خاطر پولش نتونستم شوهرم گفت این کار حماقته و من سرمایه نمیدم 💔... 

یکسال بعدش جاریم دقبقا همون کارو با حمایت همسرش انجام داد و صدای موفقیتش داشت همه رو کر میکرد شوهرشم تمام قد پیشش بود و کمکش میکرد 

همش میگفت ماهی صد میلیون دویست میلیون درامد دارم و ...

چه قدر به شوهرم غر زدم که مثل همسر اون پشتم واینستادی چه قدر ازش گله کردم که چرا نباید الان من جای اون باشم و ... 

حتی دربارش تاپیک زدم و خانم اوپرا هم گفتند تفاوت در انتخاب هاست شوهر اون حمایتگر بوده شوهر تو نه اشتباه تو از اول زندگیت شروع شده

همین چند ماه پیش از زبان خواهرشوهرم فهمیدم همسرش خیانت کرده جاریمم به خاطر اینکه شوهرش جلوی چشش باشه برای خودش کار شروع کرده و شوهرشم اورده ور دست خودش ! 

تمام درامدشم دروغ میگفته در واقع تنها هدفش این بوده خودش مدیریت زندگیشو به دست بیاره و نزاره شوهرش از جلوی چشش تکون بخوره و سر کار بره

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

من درباره این موضوع میخواستم تاپبک بزنم درس عبرت بشه چند سال پیش یه کاری میخواستم شروع کنم به خاطر پ ...

چه جالب بود واقعا مثل من و همسرم که جاریم میگفت شماها اصلا دعواتون نمیشه در حالی که یکسره دعوا داشتیم

وقتی رفتم کلن ۱ مانتو داشت با شوهرش یکسره رعوا داشت همیشه ازش حرف می‌زد هیچ محبتی بین اشون نبودولی و ...

دو خط اخرو میشه درست بگب متوجه نشدم 

وای ریشه همه اینا از حسادته بخدااا داشته میترکیده ک زندگیتو دیده

دو خط اخرو میشه درست بگب متوجه نشدم وای ریشه همه اینا از حسادته بخدااا داشته میترکیده ک زندگیتو دیده

میگم فک کنم من کارما پس دادم چون ازش حرف میزدم زندگیش رو نمیتونه درست کنه به شوهرش بی محلی میکنه

ولی اون درست شد من خراب کردم یه مدت که خداروشکر رفع شد

راست میگی یه جاری بزرگ دارم از اون هیچی یاد نگرفت تا من اومدم سرتاپاش عوض شد 

چه جالب بود واقعا مثل من و همسرم که جاریم میگفت شماها اصلا دعواتون نمیشه در حالی که یکسره دعوا داشتی ...

من اصلا حسود نیستم ولی ظاهر قضیه ما طوری بود من واقعا حق داشتم ناراحت بشم جاریم دقیقا داشت چیزی که علاقه من بود رو به ثمر میرسوند 

چه قدر با همسرم دعوا کردم چه قدر ازش ناامید شدم که ای کاش مثل شوهر اون آدم بود منو حمایت میکرد ولی اون ایده منو مسخره کرد وگرنه من میتونسنم جای جاری باشم ! 

الان میبینم زندگیا از دور قشنگن ، بله خدا روزی همه رو میرسونه قطعا جاریمم پیشرفت خواهد داشت اما من اشتباه میکردم فکر میکردم اون خوشبخت مطلقه و زندگیمو باهاش مقایسه میکردم 

اشتباه کردم تو زندگیم دعوا انداختم

اشتباه کردم با حسادت خودمو از هدفام عقب انداختم 

من باید با خود قبلیم رقابت میکردم 

هیشکی نمیاد بدبختیاشو جار بزنه و ادم خوشبخت هیچ وقت نمیاد بگه وای من زندگیم عالیه دائم سفر خارج میرم کیف میکنم و ... 

بچسبید به زندگی خودتون ، تنها کس که لایق رقابت کردن با ماست چهره ایه که روی اینه افتاده 🥰

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎