2777
2789

🔴این مورد رو برای ازدواج های سنتی میگم

از نظر من ازدواج یه هندونه سربسته اس

هیچ مردی نمیاد بگه خانم من ۵ سال دیگه بهت خیانت میکنم! 

خانم من مادرم و خونوادم برام در اولویته نه تو! 

خانم من بعدا ممکنه دست بزن داشته باشم! 

خانم من فحش میدم و بددهنم ! 

واقعا تا حالا دیدین؟ همه اینا بعد عقد معلوم میشه

همه فقط ادعای خوب بودنشون میشه هم خودشون هم خانوادشون. هیچکس نمیاد بگه من عیب دارم. عیبی هم داشته باشه خودش پنهانش میکنه. با مهارت تمام این قدر خودشو خوب نشون میده که گول بخوری.پس چرا این همه ازدواج ناموفق داریم؟ 

من که معیارم فقط پوله اخلاق مخلاق رو گذاشتم کنار چون اصلا قابل تشخیص نیس

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود...                                                                                    به یادتم عشق قشنگم 😔🥺💔

ازدواج سنتی هم 

دو سه ماه نامزد می مونن بعد عقد میکنن

الان دیگه مثل ۲۰ سال پیش نیست 

امروز برن خواستگاری دو روز بعد عقد کنن

🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼

کاملا قابل تشخیصه البته برای سنتی رو نمیدونم ولی در کل وقتی با کسی در ارتباطی میتونی تشخیص بدی از رفتاراش با دیگران رفتارش با خانواده رفتارش توی موقعیت های مختلف هنگام عصبانیت و .. میتونی از عمد عصبیش کنی ببینی چه واکنشی نشون میده!

🍫🍭🔮💖💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاملا قابل تشخیصه البته برای سنتی رو نمیدونم ولی در کل وقتی با کسی در ارتباطی میتونی تشخیص بدی از رف ...

اره ولی این در مورد سنتی صدق نمیکنه متاسفانه

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود...                                                                                    به یادتم عشق قشنگم 😔🥺💔

حتی سنتیم نباشه بازم نمیفهمی تا با کسی زیر یه سقف زندگی نکنی هیچوقت نمیفهمی اخلاقش چجوریاس ولی خانواده خیلی مهمه خیلیمممم مهمه و اینکه همیشه نباید طرفو مقصر ببینی زمانی ک به این بلوغ برسی همیشه اون مقصر نیس گاهی شاید مقصر خودمونیم بهتر میشه زندگی کلا تو هر رابطه چ با پارنتر چ دوست چ خانواده چ هرکسی

شایدسخت، امید است به پایانی زیبا

حرفتون درسته . ازدواح مثله هندونه سربسته هست و اینکه نمیشه اخلاق طرف را بشناسیم .

شما ببینید چقدر استقلال داره چقدر جنبه عصبانیت شدن یاد شوهی را داره 

واینکه  پولش حلال هست یا نه ؟ 

با احترام ولی تو خیلی چیزا قابل تشخیصه ،مدت آشنایی یا دوستی برای چیه

مثال میزنم ،داییم به خانم سابقش گفته بودم من خیلی غیرتی ام و حساسم ،به من اگر میگفت میگفتم خب بد دله

ولی خانمش قبول کرده بود ۶ ماه بیشتر زندگی نکردن

نباید منتظر باشید اونا خودشون بگن ،شما باید از حرفاشون کشف کنید