2777
2789
عنوان

کتابخون ها بیان

67 بازدید | 6 پست

یه نقدی تو سرم بود گفتم باهاتون به اشتراک بذارم تا نظر شمارم بدونم : الان تو تهران در تمام غرفه های کتاب مترو ها و غرفه کتاب فرودگاه و راه آهن و جاهای پرتردد فقط کتاب های انگیزشی و روان شناسی زرد میفروشن ؛ یه مدت ک ب بازیگر گفتن بیا جلو دوربین بگو کتاب معجزه شکرگذاری راندا برن خوبه همه اومدن این کتابو خریدن و الانم فک میکنن با روان شناسیه زرد و کتاب های انگیزشی میتونن ب جامعه قناعت و امیدواری بدن ک مردم سرگرم شن ولي متأسفانه چون خودشون حتی یه هفته وقت نذاشتن این کتاب هارو مطالعه کنن نمیدونن چی داره به سر جامعه میاد ؛ مثلا کتاب خودت باش دختر ریچل هالیس کلا تبلیغ میکنه ک نباید سخت گرفت و باید خودت باشی و فلان در حالی ک تو ایران بخوای خودت باشی....................! و راحت بگیری.... یا ب نظر بقیه اهمیت ندی و پوشش دلخواه خودت رو داشته باشی!!!!

متاسفانه کتاب‌هایی ترند هستن که یک آدم نادان تحویل می‌گیرند و یه آدم نادان با توهم دانایی تحویل میدن!

من هم ناراحت میشم از اینکه می‌بینم یک نفر ادعای کتابخوانی می‌کنه ولی کتاب‌هایی که خونده در حد همین راندا برن و اسکاول‌شین هست.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کسی که واقعا اهل مطالعه باشه چیزایی که خونده رو مطابقت میده با شرایط و با عقلش میسنجه قرار نیست که ه ...

خب کسانی با دیدن همین غرفه ها کتابخوانی رو شروع میکنن 

و متأسفانه همه ی کتاب های داخل این غرفه ها روان شناسی زرد و از نویسنده های خارجی هست که اصلا با فرهنگ شرقی مطابقت نداره! شما بگردین ببینین داخل کدوم غرفه کتاب تز نویسنده ی ایرانی پیدا میشه؟

از روان شناسی زرد بدم میاد

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱