2777
2789

مامانم یه دوست داره که دبیرستان همکلاسی بودند وحالا بماند ک اون خیلی بی معرفت بوده و مامانم همش جویای احوالش هست منم زیاد ازشون خوشم نمیاد تقریباً سالی یکبار همو میبینیم بعد پسرش ازم ۳ سال بزرگتره من ۱۸ سالمه اون ۲۱ اون تو کار جواهر سازی هست منم که امسال کنکور دادم چیزی قبول نشدم از مرداد رفتم دنبال طراحی جواهر بعد یه عکسی از سر کلاس استوری کردم اونم پیام زد(تو اینستاگرام دنبالم می‌کنه) خلاصه دیگه شروع چت کردنامون با همون بود و اون هی به بهانه های مختلف پیام میزد و صمیمی شدیم باهم بهم میگفت دختر خاله(دوست مامانم تک دختره خواهر نداره بعد پسره گفت من که دختر خاله ندارم تو هم شدی دختر خاله ام😐)

حالا امشب دوست مامانم زنگ زده بعد احوال پرسی میگه وصلتمون جور شد مامانم کلا هنگ بود چی میگه بعد گفته دخترت دل پسرمو برده کی بیایم خواستگاری(با لحن شوخی) مامانمم باز به شوخی گفته دخترم به کس کسونش نمیدم به همه ک همه کسونش نمیدم به راه دورش نمیدم 😂 (شهر اونا تا ما ۷ ساعت فاصله اس)دوست مامانم ضایع شده بحث عوض کرده.... 

جدا از اینکه دوست مامانم مسخره بازی درآورده ولی بنظرتون قصدشون جدی بوده؟؟

اره

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا به دور از موضوع اصلی 

طراحی جواهر چطوریه؟خوبه سخته؟

یکم ازش میگی🥹😂❤️

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

بنظرتون از پسره بپرسم یا نه؟

نپرسیااا ، خیلی حرکت چیپیه

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
بنظرتون از پسره بپرسم یا نه؟

نه خیلی ضایس

فک میکنه کشته مردشی

به روی خودت نیار اصن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊