2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیمتش چنده

بیرون ۱۸۵من از دی جی کالا یا سایت خانمی هرموقع تخفیف میخورن میگیرم اتفاقا دیروز از سایت خانمی برام آووردن هم فوم شستشوی هم مرطوب کنندشو

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

همیشه کلینیک میزدم‌ مدل دراماتیکلی‌ الان دیگه وسعم‌نمیرسه لافارر میزنم😅ولی خدایی پوستم با قبلنا که ...

آفرین لافارر هم عالیه من ضد آفتابشو میزنم راضیمرازش

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

بیرون ۱۸۵من از دی جی کالا یا سایت خانمی هرموقع تخفیف میخورن میگیرم اتفاقا دیروز از سایت خانمی برام آ ...

خودم استفاده نکردم ولی تعریفشوشنیدم..قیمتشم خوبه 

منم آبرسان میخام بخرم اگه شدسفارش بدم ممنون گلم

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
خودم استفاده نکردم ولی تعریفشوشنیدم..قیمتشم خوبه منم آبرسان میخام بخرم اگه شدسفارش بدم ممنون گلم

خواهش میکنم من از بیرون پرسیدم مرطوب کننده درمالیفت ۱۸۵از خاننی تخفیف خورده بود ۹۷تومن گرفتم

وای چقدرقیمتاش خوب

آره مثلا فوم شستشو درمالیفت بیرون ۱۸۸تومن اینجا برام آورد ۱۲۰

مرطوب کننده ثمین پنج درصد اوره عالیه فکر کنم دی جی داره 135 

اگه گرفتی خوب بود برای حاجتم دعا کن

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
😍..گفتین ازسایت خانومی..؟چون من تازه شنیدم اسمشو

بله گاهی خانمی تخفیف میخوره گاهی هم دی جی کالا