2777
2789
عنوان

من هیچ‌وقت آشپزی نکردم🥹

335 بازدید | 18 پست

عقدم اصلا بلد نیستم در حد نیمرو بلدم  وقتی شوهرم پیشمه همش بیرون غذا میخوریم هیچ وقت هم نگفته بیا چیزی درست کن حس میکنم کلا ازم انتظار آشپزی نداره ناامید شده😂

چند بار مامانم زنگ زد بهم مرغ یاد داد ولی نگم از طعم و بوی زهمش🥹 مستقیم انداختمش زباله 

به نظرتون لازمه یاد بگیرم؟ آخه شوهرم هیچی نگفته تا حالا

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

خودت چی فک میکنی؟

مگه بعد ازدواج قراره هفته ای یک روز باهم باشین ک غذا از بیرون بگیرین؟

یا مثلا قراره ۷روز هفته رو غذا سفارش بده برات؟

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودت چی فک میکنی؟مگه بعد ازدواج قراره هفته ای یک روز باهم باشین ک غذا از بیرون بگیرین؟یا مثلا قراره ...

کلاس آشپزی برم یا بگم مامانم یادم بده 

اخه من کلا آشپزی دوست ندارم😭😭

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

فک میکنی بعد عروسی میتونی هروعده از بیرون بخری من بخاطر ویار شدید هفته ای چندروز غذای بیرون میخوردیم نمیتونستم اشپزی کنم کلا از غذا زده شده بودم غذای خونه یه چیز دیگس

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

کلاس آشپزی برم یا بگم مامانم یادم بده اخه من کلا آشپزی دوست ندارم😭😭

درسته همه چی علاقه میخواد ولی آشپزی رو یه خانم باید  حالا در حد قابل قبول بلد باشه 

کاشکی سر بشکند،پا بشکند،دل نشکند!_اخوان ثالث