سلام نی نی سایتی های عزیز ، پسرم سه سال و سه ماهش هست خیلی لجبازه هر کاری رو می گم انجام نده برعکس انجام میده بعد میگه دوست دارم خوشم میاد کاملا لجبازی می کنه ، حتی با اینکه کاملا دستشویی رو بلده لجبازی می کنه و تو شلوارش می کنه . اصلا همکاری نمیکنه و مقاومت شدید داره برای دستشویی رفتن . به نظرتون برای شکستن مقاومت و کم کردن لجبازیش چیکار می تونم بکنم؟
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
بی اندازه محبت کن باهاش رفیق شو دل به دلش بده سخت نگیرسعی کن خیلی دهن به دهن نشودرست میشه اقتضای سنش ...
سعی میکنم اما نمیشه سه چهار بار از پوشک جداش کردم بعد یک هفته همون شده واقعا دیوانه شدم دیگه به خدا گاهی تو دلم میگم کاش میمردم راحت میشدم از این همه عذاب ، از طرفی مشکلات کارمندی ، از طرفی لجبازی شدید بچه