2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 346229 بازدید | 8869 پست

سلام به دوستای خوبم❤️

خب من خروجی هامو بگم براتون خیلی کوچولو بودن چیزهای مثل مداد تراش خراب یا قوطی خالی نوک مداد نوکی. یه سری خرده ریز از ایران آوردیم فک میکردیم اینجا احتیاج میشه که نشد منم گذاشتم شون خروجی. رفتم سراغ جعبه یادگاری هام و یه تعدادی رو گذاشتم خروجی چیزهایی که یادم رفته بود از کجا اومدن و هدیه های از طرف آدم هایی که نیاز به نگه داشتنشون نیست که به یادشون باشم همیشه تو قلبم هستن. 

یه دست لباس خونگی که دیگه کهنه شده بود رو گذاشتم خروجی جایگزین نمیشه فعلا چون واسه زمستون بود. با هر بار شستن و تا زدن لباس ها همه رو بررسی میکنم. معمولا هر دو سه هفته یه جفت جوراب و لباس زیر خودم یا همسرم می‌ره خروجی. اینایی که میرن خروجی عمرشون زیاده ها😂 خدمتشون رو به ما کردن وقتشه دیگه رهاشون کنیم.

امروز کابینت ها رو دستمال کشیدم و یه بار دیگه بابت کابینت خالی بالای گاز ذوق کردم.

راستی یه مدت امتحانی آبچکان کنار سینک رو جمع کردم ببینم با نمگیر کارم راه میوفته یا نه. چون نبودنش آشپزخونه رو خیلی خلوت تر می‌کنه. 

نیکو صدام کنید❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تفریح جدیدم واسه خودم پیدا کردم با حداقل انباشتگی😍

مداد رنگی ها رو از ایران آوردم. به جای خرید کتاب رنگ آمیزی طرح ها رو پرینت میگیرم میارم خونه رنگ شون میکنم، لذتشو میبرم. بعدم با خودم میبرم سر کار به عنوان چک نویس از پشتش استفاده میکنم😍

حالت بدون انباشتگی ش میشد رنگ آمیزی دیجیتال که امتحان کردم خوشم نیومد. من از بچگی عاشق مداد رنگی بودم😍

اینا که تموم بشن ولی احتمالا ۶ رنگ بخرم چون کافیه🥰

دیگه اینکه آخرین کتابم رو بخشیدم به یکی از دوستام و من دیگه تو خونه هیچ کتابی ندارم😍 همسرم دو تا داره که براش ارزش معنوی دارن و تو دسته یادگاری ها هستن. من حدودا هر ماه از کتابخانه عمومی یه دونه امانت میگیرم میخونم و پس میدم. بدون انباشتگی😍

نیکو صدام کنید❤️

سلام خانومای گل وقتتون بخیر و شادی🥰

کاربر جدید نیستم با کاربری جدید اومدم. 

من همیشه تو یادداشت کردن اطلاعات گوشیم تنبلی میکردم اینبار هم که گوشیم خراب شد کل اطلاعاتش پرید الان هم شماره ی خط کاربری قبلیم رو ندارم. 

گوشیم نزدیک 2000 تا اسکرین شات داشت الان که پاک شدند میبینم خیلی هم مهم نبودند. 

خب اینم یه جور رفع انباشتگی اجباریه دیگه. 🙃

اما خروجی‌های این مدت: 

چند تا کتاب رو آگهی کردم کسی نخرید به ناچار همراه بقیه ی بازیافتی ها گذاشتم دم در. 

امروز یه پاشنه کش رو انداختم. (واقعا به چه درد میخوره نمی‌دونم همسرم از کجا آورد.🤔) 

یه کاپ قاعدگی پارسال خریدم.‌ همون موقع سعی کردم جا بذارمش نشد بعد برش داشتم. چند روز پیش یه بار دیگه اومدم امتحانش کردم دیدم نخیر نمیشه که نمیشه. 🙈

یه ظرف سالاد لب پر که از پارسال نگه داشته بودم که مثلاً توش سبزه بکارم آخرم نکاشتم. انداختم رفت. 

یه قالب قطاب، حالا من تا حالا شیرینی قطاب درست نکردم نمی‌دونم چرا خریدمش. 

چند تا لباس از بچه ی بزرگم واسه ی بعدی نگه داشتم تعدادی اصلا به درد نمی‌خوردند.

مثلاً یه شلوار هدیه گرفته بود پلاستیک خالص و خششک. همون موقع هم میدونستم به درد نمیخوره ولی ۵,۶ سال الکی نگهش داشتم یا مثلاً لباسهای دون دون شده. واقعا الان به حال خودم برای نگه داشتن این زباله ها تاسف میخورم. 

فکرم این بود می ترسیدم برای بچه ی بعدی پول نداشته باشم لباس بخرم و دستم تنگ باشه. اما الان میفهمم من با این افکار، خود به خود انرژی منفی و فقر رو به خودم جذب میکردم. 

یه تفریح جدیدم واسه خودم پیدا کردم با حداقل انباشتگی😍مداد رنگی ها رو از ایران آوردم. به جای خرید کت ...

چه ایده ی عالی به ذهنت رسیده

حالا من میگفتم این دفتر رنگ امیزیم که تموم شد دوباره از طرحاش برای خودم بکشم رنگ کنم اینجوری دوباره پول دفتر نمیدم

ولی این ایده پرینت عالی بود👏🏻

لایک نکنید                                                                # یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

سلام خانومای گل وقتتون بخیر و شادی🥰کاربر جدید نیستم با کاربری جدید اومدم. من همیشه تو یادداشت کردن ...

تو اون قالب نمیشه کیک و بیسکوئیت بپزی؟

لایک نکنید                                                                # یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

یه تفریح جدیدم واسه خودم پیدا کردم با حداقل انباشتگی😍مداد رنگی ها رو از ایران آوردم. به جای خرید کت ...

نیکو جان خیلی کارتون پسندیده هس

مخصوصا که کتابی الکی نگه نمیدارین و ازکتابخونه استفاده میکنید 🌱

💞منیمالیست 💞

سلام خانومای گل وقتتون بخیر و شادی🥰کاربر جدید نیستم با کاربری جدید اومدم. من همیشه تو یادداشت کردن ...

چه نکته خوبی اشاره کردی 

ما میترسیم وسیله ای مخصوصا لباس رو نگه میداریم که نکنه اینده فقیر باشم و یا توان خرید نداشته باشم

و جذب میکنیم...🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🌱

💞منیمالیست 💞

بچه ها من حدود يك صفحه درباره جدى بودن جذب نوشتمبعد به خودم گفتم مينيماليت كجا رفته؟! خلاصه: جذب خيل ...

نظر شما هم محترم ولی به نظرم علم یکی از اون چیزاییه که ماکسیمالیش قشنگه 😁♥️

سلام و صبح بخیر به دوستان مینیمالم؛

✨️این روزا سومین سالی میشه که تو جمع شمام،ماه های اول هر روز حجم زیادی خروجی داشتم و تقریبا هر روز گزارش میدادم.خیلی وقته خروجی ها ماهانه شدن و خداروشکر مسیر رو پیدا کردم و ورودی هیجانی و غیر ضرور ندارم.منتها هنوزم با ورودی های ناخواسته که بصورت هدیه دریافت میکنم مشکل دارم.

✨️اردیبهشته و طبق روال هرسال خروجی های این ماهم زیادتر هست و پاکسازی خرداد رو در کنار خونه تکونی بهار شروع میکنم.

✨️فایل صوتی کتاب جادوی نظم رو دوباره دارم گوش میدم و هربار چیز جدیدی ازش یاد میگیرم.به دوستان هم توصیه میکنم یکبار دیگه مبحث بخشیدن لوازم بلااستفاده به اعضای خانواده و خروجی وسایل اعضای خانواده بدون اجازه از اونا رو مرور کنن،برای من که پر از نکات آموزنده ی اخلاقی بود.

روز ۵شنبه تون پربرکت و عالی♥️