2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 275421 بازدید | 7521 پست

نصف  شیشه خمیر مایه کهنه شده بود دور ریختم

دیگه از لوازم قنادی نمی خرم بیست گرم اندازه مصرف از نانوایی می خرم

اسکرین شات پاک کردم ده تامونده

پیام ها وتماس ها پاکسازی کردم

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو یه تاپیکی یه خانومی این عکس دامن و گذاشت...به ذهنم رسید این مدل دامن دهه های زیادیه که همیشه مورد ...

منم یه دامن مشکی این مدلی دارم که چندساله میپوشم 

به فرم اندامم هم میاد و فوق العاده کاربردی

دیگه کهنه شده باید یکی باز همین مدل جایگزینش کنم

امروز رفتم بازار چقدر مدل لباسا بد شده 😑 لباسایی که ما میذاریم خروجی دارن میفروشن 😶😂😂در این حد داغونن

ورودی 🛒 

یکم رازیانه می‌خوام باهاش روغن درست کنم

دو ورق قرص آنتی هیستامین 

سمنو برای سفره هفت سین و مصرف شخصیمون

خداروشکر ورودی هیجانی نداشتم امروز😇

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

برای مسائل امنیتی میگی؟

خیر 

چون راهرو‌ و پاگرد قسمت عمومی ساختمون هست و چیزی اضافه نباید تو این قسمت ها گذاشت 

البته این قانون رو ساختمون های با مدیریت درست بیشتر انجام می دن 

یعنی قانونی هست که براش فرهنگسازی نشده 

کریستال پایدار محسوب میشه و نگهداریش راحت تر از چوبه چوب روغن کاری میخواد و اگر رطوبت تو بدنه اش بمو ...

مممنونم از راهنماییتون 

خودمم نظرم رو همینه

انشالله بعد تعطیلات برم بازار بگردم ببینم هست از سرویس خودم

بخش زیادی از طلاهام فروختم فقط ۴ آیتم نگه داشتم که مناسب عروسی ومراسم ها هست سنگین نیستنا ولی خوب روزمره راحت نیستن

قعلا شرایط خرید طلای ارزون وسبک ندارم

تو فکرشم چندتا اکسسوری مناسب از انگشتر تا گوشواره تهیه کنم اگه تجربه ای دارید ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

چه مدل ورنگ وجنسی تهیه کنم

بخش زیادی از طلاهام فروختم فقط ۴ آیتم نگه داشتم که مناسب عروسی ومراسم ها هست سنگین نیستنا ولی خوب رو ...

یه گردنبند دارم مهره های مشکی داره پلاک اش رقص باله است خیلی شیک اون استفاده می کنم

یه دستبند کمربندی هم دارم اونم قشنگه 

گوشواره وانگشتر ندارم

بخش زیادی از طلاهام فروختم فقط ۴ آیتم نگه داشتم که مناسب عروسی ومراسم ها هست سنگین نیستنا ولی خوب رو ...

عزیزم منم طلاهام رو فروختم 

اما برای رنگ دادن به استایلم گوشواره های رنگی استفاده می کنم 

مثلا اگر لباسم نارنجی سفید هست و رنگ نارنجی تو لباسم قالب هست گوشواره میخی سفید می ندازم 

یا اگر سبز هست یک گوشواره ای می ندازم که سبز هست اما رگه های زرد داره 

اینجوری به نظر خودم شاد و قشنگه چون من همه ی لباس هام رنگی هست 

حتی کش مو هم سعی می کنم رنگ لباسم باشه 

انشاالله که به زودی بهترشو جایگزین کنید.بدلیجات ژوپینگ مثل طلاس و قیمت مناسبی هم داره.خودم تاحالا استفاده نکردم ولی یکی از همکارام دستبند و انگشترش رو چندساله داره ،تا چندماه پیش منم فکر میکردم طلاس تا خودش بهم گفت.شما هم یه سرچ بکنید شاید خوشتون اومد.

عزیزم منم طلاهام رو فروختم اما برای رنگ دادن به استایلم گوشواره های رنگی استفاده می کنم مثلا اگر لبا ...

این موافقم مثلا خودم یه گوشواره قرمز دارم ونکلیف 

چندسال شب یلدا می انذازم یه قرمز خوش رنگی ام هست

من چون ارایش غلیظ نمی کنم لاک هم نمی زنم موهام رنگ نمی کنم دیگه باید هرازگاهی اول واخر که برای دل خودم بعد هم برای دل دخترم وهمسرم یه تنوعی تو استایل ام بدم 

شاید نتونم مینیمال بودن رعایت کنم